Seat Leon Eurocup - Nevezés és társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
batihu

Re: Seat Leon Eurocup - Nevezés és társalgó

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.02.28. 15:20

Igazából eddig még nem vettem észre, Valencia, Nurburgring, de itt elég éles kanyarok vannak, lehet, hogy jobb lenne nagyobb kormányzár a 720°-hoz. Mondjuk a többinél is ugyanez a beállítás van, a 12h-on is ezzel mentem egy próbát megér...Pointer nem tudom milyen beállítással megy, ő biztosan tudja ide mi a jó! ;)
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.02.28. 15:22

Akkor kérdezek: Milyen kormány és kormányzár beállítással versenyeztek :?: Erre nagyon kíváncsi vagyok... :D
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.02.28. 16:50

batihu írta:Akkor kérdezek: Milyen kormány és kormányzár beállítással versenyeztek :?: Erre nagyon kíváncsi vagyok... :D
Mindig más. Mivel ez első kerekes, nem túl szerencsés a nagy kormányzár. 15-16-ot javaslok, olyan 400 fokos elfordulással.
Emerico - Head of SIMCo
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.02.28. 18:18

http://www.nogripracing.com/forum/showt ... ost1013334

Globális hiba van/volt, majd megoldódik valamikor a lobby probléma, hha még nem oldották meg. :)

Más: Emerico, még nem 100%, de lehet, hogy nem tudok jönni se most pénteken, se 2 hét múlva pénteken, mert mind a két alkalommal másnap nyelvvizsgázok, s koránkelés lesz, ahhoz meg nem árt, ha korábban lefekszek (bár fél10 még nem olyan késő, de nem tom előre, h mennyire leszek fáradt). Szóval egyelőre kétséges a köv. két futamon az indulásom, azért igyekszem majd. :)
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.02.28. 18:45

Adam Jonas írta:http://www.nogripracing.com/forum/showt ... ost1013334

Globális hiba van/volt, majd megoldódik valamikor a lobby probléma, hha még nem oldották meg. :)

Más: Emerico, még nem 100%, de lehet, hogy nem tudok jönni se most pénteken, se 2 hét múlva pénteken, mert mind a két alkalommal másnap nyelvvizsgázok, s koránkelés lesz, ahhoz meg nem árt, ha korábban lefekszek (bár fél10 még nem olyan késő, de nem tom előre, h mennyire leszek fáradt). Szóval egyelőre kétséges a köv. két futamon az indulásom, azért igyekszem majd. :)
Ez csak felélénkíti az agyat :)
Emerico - Head of SIMCo
csaszi

Hozzászólás Szerző: csaszi » 2010.02.28. 19:02

megnéztem nekem kormányzár 15, a szögelfordulást nem találtam sehol. A kormány illesztőprogramjánál sem, mondjuk sima windows driverrel megyek.
Szerintem a magas kormányzár tüneti kezelésre jó egy körön, aztán mivel azzal akarod fordítani az autót így jobban kopik a gumi.
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.02.28. 19:16

Én is szombaton fogok nyelvvizsgát tenni 9.30-kor a BME-n! :D Igaz, én csak az írásbeli középfokút próbálom meg! ;) Lehet pénteken én is rápihenek inkább! :lol:
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.02.28. 19:23

batihu írta:Én is szombaton fogok nyelvvizsgát tenni 9.30-kor a BME-n! :D Igaz, én csak az írásbeli középfokút próbálom meg! ;) Lehet pénteken én is rápihenek inkább! :lol:
Nekem is középfok, írásbeli. :) Te melyik fajtát csinálod? A BME-set, vagy pedig valami mást? (Én Origóssal próbálkozok)
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.02.28. 19:26

Adam Jonas írta:
batihu írta:Én is szombaton fogok nyelvvizsgát tenni 9.30-kor a BME-n! :D Igaz, én csak az írásbeli középfokút próbálom meg! ;) Lehet pénteken én is rápihenek inkább! :lol:
Nekem is középfok, írásbeli. :) Te melyik fajtát csinálod? A BME-set, vagy pedig valami mást? (Én Origóssal próbálkozok)
Én is ITK-s Origo! :D
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.02.28. 21:07

batihu írta:
Adam Jonas írta:
Én is ITK-s Origo! :D
:P Hajrá majd akkor! ;)
Lezárt