Nálam is ez a szitu...de úgysem azzal megyek.Joke írta:Na, betettem a .mas fájlt, van Ford GT, de nem enged be a szeróra, mert ott nincs, gondolom.
GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor
persze. ha Emerico nem teszi fel ezta MAS-t akkor a szerver nem ismeri fel a gt40 et.Joke írta:Na, betettem a .mas fájlt, van Ford GT, de nem enged be a szeróra, mert ott nincs, gondolom.
fő kell rakni
Szerkesztve: a Viper gyorsabb 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Micó 2010.03.05. 15:49-kor.
Micó
Emerico, lehet kerni egy olyan atalakitast a modban, h lehessen 45 fokos kormanyszoget allitani?
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Persze. Sőt, akinek ilyen ötletei vannak az szóljon.Night írta:Emerico, lehet kerni egy olyan atalakitast a modban, h lehessen 45 fokos kormanyszoget allitani?
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
batihu
Ez engem is érdekelne, mert levettem a kormányomat 400°-ra!emerico írta:Persze. Sőt, akinek ilyen ötletei vannak az szóljon.Night írta:Emerico, lehet kerni egy olyan atalakitast a modban, h lehessen 45 fokos kormanyszoget allitani?
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
A viperen esélyegyenlőség miatt nincs fék, vagy alapból rossz a féke? 
ETCC-ben ne vegye el a gázt váltáskor a gép, mert folyton lefulladok emiattemerico írta:Persze. Sőt, akinek ilyen ötletei vannak az szóljon.Night írta:Emerico, lehet kerni egy olyan atalakitast a modban, h lehessen 45 fokos kormanyszoget allitani?
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Sztem a Viper tulsagosan gyors a tobbi autohoz kepest, en kb 3-4 mp-el vagyok gyorsabb koronkent vele, mint a tobbivel. Lattam, h tobbet eszik sokkal, de sztem igy is sokkal gyorsabb hosszu tavon is mint a tobbi...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Igen, ezeket kell kikalkulálnom. Pl a Viper-nek sokkal kisebb tankja lesz. Ezért kell a hotlaps, meg a tesztverseny, ezt fogjuk meglátni.Night írta:Sztem a Viper tulsagosan gyors a tobbi autohoz kepest, en kb 3-4 mp-el vagyok gyorsabb koronkent vele, mint a tobbivel. Lattam, h tobbet eszik sokkal, de sztem igy is sokkal gyorsabb hosszu tavon is mint a tobbi...
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo