Erdemes lenne olyan hotlapsot csinalni ami mutatja egy ember kulonbozo autokkal megtett koreit, nem csak a legjobbat.emerico írta:Igen, ezeket kell kikalkulálnom. Pl a Viper-nek sokkal kisebb tankja lesz. Ezért kell a hotlaps, meg a tesztverseny, ezt fogjuk meglátni.Night írta:Sztem a Viper tulsagosan gyors a tobbi autohoz kepest, en kb 3-4 mp-el vagyok gyorsabb koronkent vele, mint a tobbivel. Lattam, h tobbet eszik sokkal, de sztem igy is sokkal gyorsabb hosszu tavon is mint a tobbi...
GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Night írta:Erdemes lenne olyan hotlapsot csinalni ami mutatja egy ember kulonbozo autokkal megtett koreit, nem csak a legjobbat.emerico írta:Igen, ezeket kell kikalkulálnom. Pl a Viper-nek sokkal kisebb tankja lesz. Ezért kell a hotlaps, meg a tesztverseny, ezt fogjuk meglátni.Night írta:Sztem a Viper tulsagosan gyors a tobbi autohoz kepest, en kb 3-4 mp-el vagyok gyorsabb koronkent vele, mint a tobbivel. Lattam, h tobbet eszik sokkal, de sztem igy is sokkal gyorsabb hosszu tavon is mint a tobbi...
Ezt mondjuk nem tudom hogy lehet... Ha valaki tud megoldást, jelezze
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Tobyt kerdezed meg, o tudni fogja, aszem.
Mivel kb 3-4 mp-el gyorsabb a Viper es 15-17 mp egy kiallas a Viper 5 koronkent ki kellene alljon tankolni, h a tobbiek utolerjek... Ez igy eleb bena lenne
Mivel kb 3-4 mp-el gyorsabb a Viper es 15-17 mp egy kiallas a Viper 5 koronkent ki kellene alljon tankolni, h a tobbiek utolerjek... Ez igy eleb bena lenne
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
bevállalnám viperrelNight írta:Tobyt kerdezed meg, o tudni fogja, aszem.
Micó
-
batihu
Én a Viper-t ki sem próbáltam, nekem nem szimpi...
Tényleg ennyivel gyorsabb? Akkor már értem azokat az időket
Bár nekem tök mindegy, mindegyikkel egyforma lassú vagyok! 
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Sztem az osszes tobbi kb ugyanolyan, en a Corvette-et, Morgant, Ferrarit, Alfat probaltam es kb ugyanolyan koroket csinaltam 1.51-1.52 kozott. A tobbit majd kiprobalom.Micó írta:bevállalnám viperrelNight írta:Tobyt kerdezed meg, o tudni fogja, aszem.
Mivel kb 3-4 mp-el gyorsabb a Viper es 15-17 mp egy kiallas a Viper 5 koronkent ki kellene alljon tankolni, h a tobbiek utolerjek... Ez igy eleb bena lenneamúgy, szerintem a második leggyorsabb autó a ferrari, de az eléggé instabil az én kezem alatt legalábbis...
talán rosszul értettem de én vár/nám/ ezeket az autókat:
Ford GT
Aston Martin DBRS9
Corvette Z06R GT3
Ferrari 430 Scuderia
Porsche 997 GT3 Cup S
Jaguar XKR-S
Audi R8 LMS
Lamborghini Gallardo GT3
BMW Alpina B6 GT3
Viper Competition Coupe
Morgan Aero Super Sport
ezekből főleg a Jaguár, és a BMW Alpina érdekelne.
szóval lesznek, vagy marad a jelenlegi választék?
Ford GT
Aston Martin DBRS9
Corvette Z06R GT3
Ferrari 430 Scuderia
Porsche 997 GT3 Cup S
Jaguar XKR-S
Audi R8 LMS
Lamborghini Gallardo GT3
BMW Alpina B6 GT3
Viper Competition Coupe
Morgan Aero Super Sport
ezekből főleg a Jaguár, és a BMW Alpina érdekelne.
szóval lesznek, vagy marad a jelenlegi választék?
egy apró észrevétel... a lamborgini világítása katasztrófális, nem lehetne javítani rajta pl. olyanra mint a gt all-os autók?
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
nincs server vagy csak én nem tudok felmenni?
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!