emerico írta:Nagyon élveztem mindkét futamot. Sajnos az időmérőn meg sem közelítettem azt amit tudtam, kb 12-13. helyről indultam. Az első futamon mindenki engem használt féktávnakviszonylag jól megúsztam, de a futam végére az utolsó előtti helyre estem vissza, Karol máshol fékezett mint számítottam, belecsúsztam, és kiforogtam, kb 10mp-et vesztettem, ami elég volt hogy mindenki elmenjen
A befutó nagyon jó volt, beértem pont Bobák Zsoltit és Mosolygó Norbit, és el tudtam az utolsó kanyarban menni mellettük, 2 tizeden belül voltunk hárman
A második futamon kicsit több ésszel mentem, előrébb is végeztem, de Karol úgy leradírozott a pályáról a futam második felében hogy csak lestem... Sokkal jobban bánt a gumikkal mint én.
Nagyon jó volt.
Sokat agyaltam hogy Leon, vagy GT3 de ha ilyen futamokat nyomunk továbbra is, nem kérdés.....
Azt hittem az 2.11.6.. jobb helyre lesz elég, de ezek szerint másoknak is jobban tapadt a pálya az időmérőn.
Az 5. helyről Pumba jóvoltából hamar hátra kerültem bele a sűrűjébe, toltam ahogy bírtam, Emerico-Kamikaze mögött. Verseny előtt visszavettem a guminyomást 170-re, jó döntés volt, jobban bírta a vadulást.
Bikától annak idején megtanultam, hogy nagyon fontos az optimális kanyarsebesség,(még nagyon sok mást is tanultam Tőle, büszke is vagyok rá!!) Az Én ,,Alonzós'' stílusom miatt viszont ezért kicsit előbb is kell fékeznem....
Emerico, ezt már annak idején a Megannal is megtapasztalhattad....
Szerettem volna több pontot gyűjteni, a tempóm meg is volt hozzá, de így alakult...
Nagyon élveztem mindkét futamot, talán annyit, aki a ,,seggemben" érkezik a féktávhoz egy gondolattal előbb fékezzen....
A többség hihetetlenül korrektül versenyez, megtisztelő Veletek játszani.
karol