Seat Leon Eurocup - Nevezés és társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Adam Jonas

Re: Seat Leon Eurocup - Nevezés és társalgó

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.03.10. 23:37

batihu írta:
Adam Jonas írta:
batihu írta:Este jövök, én is kipróbálom! Túraautózásba sokminden belefér! ;) :D :lol: Nyelvvizsgád, hogy sikerült Ádám?
Hát hát... nem mondom azt, hogy meglesz, mert akkor szoktam mindig orra esni! :lol: Szóval inkább azt mondom, hogy meg tudtam csinálni mindent, s majd kiderül, hogy átmentem-e vagy sem. :P

Na és Neked hogy sikerült? Tudtál mindent? :)
Nem volt könnyű! De remélem, hogy sikerült! :oops: Én is megcsináltam mindent, de a levélírást választottam attól egy picit tartok... ;) A Velencés feladat nekem testhezálló volt, tanultam ugyanis műtárgyépítést a főiskolán! :D Az utolsó sem volt nehéz, a Leonardo da Vinci-s! :lol:
10 nap múlva már többet fogunk tudni! :lol:
Ja, de mind2 levélt volt, nem? :D

Amúgy meg jah, az a da Vinci-s nem volt semmi. 16 billió pixelből felépülő kép, az odavágott. :D

Neked lesz amúgy szóbeli is vagy csak írásbeli volt? :)
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.03.10. 23:38

Egyébként 2:03.1, de ahogy számolgattam, egyik körbe bennehagytam a közepébe vagy 9 tizedet, szóval 2:02 is lehetne, de sztem még ezzel az idővel sem leszek partiképes. :(
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.03.11. 08:43

Adam Jonas írta:Egyébként 2:03.1, de ahogy számolgattam, egyik körbe bennehagytam a közepébe vagy 9 tizedet, szóval 2:02 is lehetne, de sztem még ezzel az idővel sem leszek partiképes. :(
Tegnap nem voltam, mert az rF-es FIA GT3-as modot próbáltam, hétvégén volt egy fun-race vele Imolában és megtetszett! ;) Zolderen mentem pár kört! :D Remélem majd ma sikerül és tesztelhetem! :oops: :lol:
Nekem csak írásbeli volt, mert még elfogadják a suliban a középfokú írásbelit, nem harcolok a szóbelin! :D Idén viszont már csak írásbeli és szóbeli középfokúval lehet diplomát szerezni... :cry: Neked még szóbeli is lesz? Mikor kell menni?
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.03.11. 18:19

batihu írta:
Adam Jonas írta:Egyébként 2:03.1, de ahogy számolgattam, egyik körbe bennehagytam a közepébe vagy 9 tizedet, szóval 2:02 is lehetne, de sztem még ezzel az idővel sem leszek partiképes. :(
Tegnap nem voltam, mert az rF-es FIA GT3-as modot próbáltam, hétvégén volt egy fun-race vele Imolában és megtetszett! ;) Zolderen mentem pár kört! :D Remélem majd ma sikerül és tesztelhetem! :oops: :lol:
Nekem csak írásbeli volt, mert még elfogadják a suliban a középfokú írásbelit, nem harcolok a szóbelin! :D Idén viszont már csak írásbeli és szóbeli középfokúval lehet diplomát szerezni... :cry: Neked még szóbeli is lesz? Mikor kell menni?
Jövő hét szombaton kell mennem, szóval már csak 1 bő hetem van felkészülni rá. :D Nagyon nem várom, főleg a szituációs feladatrészt, mert az nagyon kétesélyes. :) Nem azért, mintha egyáltalán nem menne, csak ha olyat kapsz ki, aki nem azt csinálja, amit kéne, akkor gáz van. :)
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.03.11. 18:49

Akkor majd szorítok neked, hogy jól sikerüljön! :D
"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere." - Colin Bruce Chapman
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.03.11. 20:50

batihu írta:Akkor majd szorítok neked, hogy jól sikerüljön! :D
Thx! :)
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.03.12. 09:39

Ez a futam nagyon kemény lesz! ;) Én csak túlélésre fogok játszani, hogy be tudjam fejezni! :lol: Amúgy még pályaismereti gondjaim vannak, elég keveset mentem még rajta. 10 kör után 2'10, még vagy 200 kör és meglesz a 2'05 :) :D :lol: Ádám, szerintem a te köridőid jók lesznek! :lol:
Adam Jonas

Hozzászólás Szerző: Adam Jonas » 2010.03.12. 16:26

batihu írta:Ez a futam nagyon kemény lesz! ;) Én csak túlélésre fogok játszani, hogy be tudjam fejezni! :lol: Amúgy még pályaismereti gondjaim vannak, elég keveset mentem még rajta. 10 kör után 2'10, még vagy 200 kör és meglesz a 2'05 :) :D :lol: Ádám, szerintem a te köridőid jók lesznek! :lol:
Hát hát, annyira nem lennék én biztos ebbe. :D WTCC-s kocsival láttam én itt külföldi ranglistán már 2:00-t is. :)
batihu

Hozzászólás Szerző: batihu » 2010.03.12. 17:07

Mi ketten azért pörgetjük a fórumot! Rajtunk kívül mostanában nem sokan voltak itt! :lol:
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2010.03.12. 17:49

batihu írta:Mi ketten azért pörgetjük a fórumot! Rajtunk kívül mostanában nem sokan voltak itt! :lol:

Nyugi, olvassuk amit csacsogtok :lol: :lol:
Emerico - Head of SIMCo
Lezárt