...amúgy halál lesz ez a pálya
Seat Leon Eurocup - Nevezés és társalgó
- Clayman
- Név: Gergely Maros
- Kormány: Thrustmaster TMX Pro
Re: Seat Leon Eurocup - Nevezés és társalgó
Milyen időket mentek Porto-ban?
Understeer is when you hit the wall at the front,
Oversteer is when you hit the wall at the rear :)
-
Adam Jonas
Adam Jonas írta:Egyébként 2:03.1, de ahogy számolgattam, egyik körbe bennehagytam a közepébe vagy 9 tizedet, szóval 2:02 is lehetne, de sztem még ezzel az idővel sem leszek partiképes.
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Adam Jonas írta:Adam Jonas írta:Egyébként 2:03.1, de ahogy számolgattam, egyik körbe bennehagytam a közepébe vagy 9 tizedet, szóval 2:02 is lehetne, de sztem még ezzel az idővel sem leszek partiképes.
hát Ti ufok vagytok, én 2.08-nál járok. kb 5 körönként nyomok egy totálkárt, szóval szerintem versenyen a lassan járj tovább élsz elvét fogom alkalmazni.
nyugtatót bevenni előtte, mert 100% a tömegbaleset
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
- Szatocs
- Név: Pethe Szabolcs
- Kormány: Logitech G25
Én 2:04.2-ig jutottam tegnap este, láttam is, hogy hagytam még benne, de legközelebb már csak holnap este, warmup körül érek haza. Remélem legalább azt elérem, ha már időmérőre nem.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
-
Adam Jonas
Pedig ez még nem is gyorsemerico írta:Adam Jonas írta:Adam Jonas írta:Egyébként 2:03.1, de ahogy számolgattam, egyik körbe bennehagytam a közepébe vagy 9 tizedet, szóval 2:02 is lehetne, de sztem még ezzel az idővel sem leszek partiképes.
hát Ti ufok vagytok, én 2.08-nál járok. kb 5 körönként nyomok egy totálkárt, szóval szerintem versenyen a lassan járj tovább élsz elvét fogom alkalmazni.
nyugtatót bevenni előtte, mert 100% a tömegbaleset
2:14 elejénél tartok, bár kihagytam rengeteg időt és még ott tartok, hogy a kormányt álítgatom, kb. 10 mért kört mentem összesen.
Hát igen tutti halál lesz ez a pálya, valaki hibázik és megáll az egész mezőny, csak kérdés, hogy simán vagy tk-val
Hát igen tutti halál lesz ez a pálya, valaki hibázik és megáll az egész mezőny, csak kérdés, hogy simán vagy tk-val
Választhatsz: vagy megtanulod 100%-ig az autót és 100%-ig a pályát, vagy csak az egyiket. Ekkor azonban a másikra kell figyelned. Mind a kettőre nem koncentrálhatsz egyszerre! Valamelyiket el kell felejtened. (Ranga László 1992)
-
Debilon
- Kormány: Logitech DFGT
nekem ez a futam is felejtős lesz sajnos, este 8ig dolgozom, aztán mire hazaérek, gép elé kerülök inkább kihagyom
Go Ravens!
- Clayman
- Név: Gergely Maros
- Kormány: Thrustmaster TMX Pro
Én már mentem offline versenyt a pályán egy bajnokság keretein belül gépi ellenfelek ellen. Az sem volt gyenge de mi sokkal durvábbat fogunk alkotni holnap szerintem 
Kb sikerült 3 mért kört mennem a 15-ből tegnap és 2.09.000 volt kereken a legjobb időm. Érzem, hogy lehet ezen még javítani de hibázni egy egészen aprót sem lehet. Ezért nehéz a mutatvány
Kb sikerült 3 mért kört mennem a 15-ből tegnap és 2.09.000 volt kereken a legjobb időm. Érzem, hogy lehet ezen még javítani de hibázni egy egészen aprót sem lehet. Ezért nehéz a mutatvány
Understeer is when you hit the wall at the front,
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Aki ma fel tud jönni szerverre 20.00-kor, az tegye meg, nyomnánk egy tesztversenyt, hogy szokjuk a pályát.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
-
Adam Jonas
Nem nagyon szoktam ilyeneket kérni versenyzőtársaktól, de most kivételes alkalmat teszek ez ügyben. 
Szóval az jutott eszembe, mivel nagy szűk a pálya, nehezen fogunk elférni, így elkerülhetetlenek lesznek a balesetek. Arra szeretnék kérni Titeket, hogyha egy kanyarba érzitek, hogy nem tudtok befordulni, ami nagyon szűk, s van menekülő útvonal (majdnem mindegyik kanyarnál van ilyen kis egyenes út), akkor inkább engedjük ki oda a kocsit, mintsem hogy úttorlaszt csináljunk a kanyar kellős közepén, a gumifalba állva, jó néhány autónak lehetőséget adva, hogy szétzúzzák egymást.
Remélem egyetértetek velem, s úgymond csatlakoztok ezen a versenyhelyszínen ehhez a dologhoz.
Más: mentem ma szerveren, 2:02.3, azonban érdekes, hogy felvezető kört is méri, ahol pedig mindig jobb voltam első szektorba vagy 6 tizeddel, szóval elvileg 2:01 nekem menne.
Kíváncsi leszek, hogy kié lesz majd a legjobb idő, s mennyi lesz az.
Szóval az jutott eszembe, mivel nagy szűk a pálya, nehezen fogunk elférni, így elkerülhetetlenek lesznek a balesetek. Arra szeretnék kérni Titeket, hogyha egy kanyarba érzitek, hogy nem tudtok befordulni, ami nagyon szűk, s van menekülő útvonal (majdnem mindegyik kanyarnál van ilyen kis egyenes út), akkor inkább engedjük ki oda a kocsit, mintsem hogy úttorlaszt csináljunk a kanyar kellős közepén, a gumifalba állva, jó néhány autónak lehetőséget adva, hogy szétzúzzák egymást.
Remélem egyetértetek velem, s úgymond csatlakoztok ezen a versenyhelyszínen ehhez a dologhoz.
Más: mentem ma szerveren, 2:02.3, azonban érdekes, hogy felvezető kört is méri, ahol pedig mindig jobb voltam első szektorba vagy 6 tizeddel, szóval elvileg 2:01 nekem menne.
Kíváncsi leszek, hogy kié lesz majd a legjobb idő, s mennyi lesz az.