Semmi gond, nem veszitettem poziciot, de kerlek ha lekoroznek, ne gyere vissza a lekorozo ele idealis ivre 5 meterrel az elott, h utoler...kaszasi írta:Helló!
Jó volt a tegnapi futam,igaz elfogyott a végére a gumi és box utcázni kellet.
E. Kiss bocsi hogy 5. körbe utolsó kanyarban megforgattalak.A 24. körben J. Rebok elé rosszkor jöttem vissza Remélem nincs harag,de a gumik már jól el fogytok,és S. Nagy előtt is bekacsáztam és kicsit nekem jött remélem nem vesztettél miattam pozitciót.
Remélem következő futam is ilyen jó lesz.
GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
Re: GT3 - Endurance Series - rFactor - Társalgó
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
- freakyo
- 2024 licenszes
- Név: Kiss Balázs
- Kormány: Thrustmaster T300
- Kapcsolat:
jah az voltNight írta:Nekem a 25. korig nagyon jo versenyem volt! Mindig valaki tamadott es vedekeznem kellett, vagy ha megeloztek visszaelozni, igazi csemege volt![]()
Mugen, Hafner, Kiss Balazs... hatalmas es fair csatak voltak, meg sok ilyent
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Kezdem megunni a lekörözésekkel adodó problémákat. Egy jó elengedés pár tized hátrányt jelent, semmi akadályozást nem okoz.
A következő versenyeken súlyosabban fogom büntetni, mert ezt meg kell tanulni.
Lekörözésekre az FIA szabályzata van itt is érvényben. Ez a leggyorsabb, és legésszerűbb megoldás.
Két verzió van.
1. Az első esetben még nincs túl közel (minimum 5 autó távolság) a gyorsabb pilóta. Ebben az esetben az egyenesben letérünk az ideális vonalról, és lassítva elengedjük a gyorsabbat, még a féktáv előtt, majd visszaállunk mögé. 2. A gyorsabb már közel van (kevesebb mint 5 autó távolság). Nem változtatunk az íven, hagyjuk hogy mellénk érjen, és féktávon beengedjük magunk mellé. Nem teszünk hirtelen mozdulatokat, nem lépünk a fékbe, nem húzunk a gyorsabb pilótára.
Lekörözésekre az FIA szabályzata van itt is érvényben. Ez a leggyorsabb, és legésszerűbb megoldás.
Két verzió van.
1. Az első esetben még nincs túl közel (minimum 5 autó távolság) a gyorsabb pilóta. Ebben az esetben az egyenesben letérünk az ideális vonalról, és lassítva elengedjük a gyorsabbat, még a féktáv előtt, majd visszaállunk mögé. 2. A gyorsabb már közel van (kevesebb mint 5 autó távolság). Nem változtatunk az íven, hagyjuk hogy mellénk érjen, és féktávon beengedjük magunk mellé. Nem teszünk hirtelen mozdulatokat, nem lépünk a fékbe, nem húzunk a gyorsabb pilótára.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Nekem fos volt ez a verseny igaz nem is gyakoroltam rá. Így volt részem elengedni majd mindenkit, vagyis leköröztek.
Emerico az ötlet hogy keményen büntetni rendi, nincs magyarázkodás, csak azt kéne a lekörözőknek is megtanulni, hogy várják ki az egyenest, illetve a biztonságos kanyart. Néha anyira akarnak haladni hogy szó szerint letolják, vagy leijesztik az előzendő embert a pályáról. Én igyekeztem nem akadályozni senkit, ennek ellenére volt hogy inkább lementem a pályáról mert annyira nyomultak az érkezők.
Emerico az ötlet hogy keményen büntetni rendi, nincs magyarázkodás, csak azt kéne a lekörözőknek is megtanulni, hogy várják ki az egyenest, illetve a biztonságos kanyart. Néha anyira akarnak haladni hogy szó szerint letolják, vagy leijesztik az előzendő embert a pályáról. Én igyekeztem nem akadályozni senkit, ennek ellenére volt hogy inkább lementem a pályáról mert annyira nyomultak az érkezők.
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
Jok rajzok, sztem abszolut ertheto!emerico írta:Kezdem megunni a lekörözésekkel adodó problémákat. Egy jó elengedés pár tized hátrányt jelent, semmi akadályozást nem okoz.
Két verzió van.
A 2.hoz viszont bizni kell a lekorozottben mert ha az utolso pillanatban iranyt valt, akkor gaz van. Ha mindenki betartja ezeket a szabalyokat, akkor viszont jol fog mukodni a dolog...
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Hát remélem valamelyik spykeres tudja melyik körben volt. Tényleg érdemes lenne megnézned. Olyan fizikai képtelenség történt ott, hogy az még nfs szinten is gázemerico írta: ha konkrét időpontot mondtok, vissza tudom nézni. így nem tudom megállapítani mi baja van.
nekem csuda jó versenyem volt, csak az elején kitettem Szatocsot amit sajnálok.
▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Ne mond már, eleve az egyik spyker félig belebújik a másikba(replayen ez látszik nálam), majd utána mintha egy gumilabda lenne, úgy pattan le, ez egyáltalán nem normális. Ekkora ütközésből ilyen baleset nem lesz, az hótziher. Nem az a lényeg most, hogy végig lehet-e meni így, vagy nem, mert az tökmindegy. Hanem hogy így nem fognak autók pattogni.emerico írta:Megnéztem a két Spyker balesetét, kajak falba vágja az egyik a másikat amitől leszakad az eleje, ez ugyan nagy baleset, de ettől még végig lehet menni. Nem kis koccanás ez.
▲
- Cselt
- 2024 licenszes
- Név: Cseh Tamás
- Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
- Kapcsolat:
Jó kis futam lett volna ez így elsőre, ha kibírja a motor, meg nem 3-szor annyit fogyasztana az Audi, mint a többi kocsi... Remélem a következő futamra ezek a gondok orvosolva lesznek és akkor már végig tudok menni 
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Jó, menjünk bele technikai részletekbe. Minden autónak van egy "doboza" ami a paramétereit adja meg, azaz ha ehhez ér valami az az ütközés, sérül az autó.
Ha a netkapcsolat nem megfelelő, nem tud normálisan szinkronizálni a szerver, akkor egy érintkezés később történik meg, de mivel a "dobozba" már jócskán beleér közben a másik autó, az rF próbál korrigálni, ebből adódik ez a furcsa jelenség. A két adott pilóta bármilyen autóval lett volna ugyanez lett volna az eredmény.
De, ettől függetlenül megnézem a Spyker-t.
Ha a netkapcsolat nem megfelelő, nem tud normálisan szinkronizálni a szerver, akkor egy érintkezés később történik meg, de mivel a "dobozba" már jócskán beleér közben a másik autó, az rF próbál korrigálni, ebből adódik ez a furcsa jelenség. A két adott pilóta bármilyen autóval lett volna ugyanez lett volna az eredmény.
De, ettől függetlenül megnézem a Spyker-t.
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
Sajnálom hogy nem tudtam részt venni a futamon, de szerencsére mással kellett töltenem az időt.
Ráadásul mostanában elég kevés a szabadidőm, de ez nem azt jelenti hogy visszalépek, csak lehet hogy így bejelentés nélkül vagyok kénytelen futamokat kihagyni.
HAJRÁ Racing Spirit
Ráadásul mostanában elég kevés a szabadidőm, de ez nem azt jelenti hogy visszalépek, csak lehet hogy így bejelentés nélkül vagyok kénytelen futamokat kihagyni.
HAJRÁ Racing Spirit