Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.07.31. 16:52

Nemsokára visszanézem Én is a közvetítést...kollégám is sasolta,és az egyik Hondás barátunk is. (Soci) :D
Én is akartam kérdezni,hogy lesz-e még közvetítés?

Paffy...jól esett,amit írtál...köszi! ;)
Szicsó

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.07.31. 16:53

Mugen írta:És Szicsó mikor óv?
10:41-kor.
Megőrülök, komolyan.
Egyszer kinyír ez a 10:41..... :x
:lol:
Sorry! ;)
Kola19

Hozzászólás Szerző: Kola19 » 2012.07.31. 16:55

Lehet hogy rossz helyre írom!!!

Tisztelt Kommentátorok!

Visszanéztem a futamot! Nem lenne ez rossz közvetítés! A viccen ami a taxi 2-őt illeti, jót mulattam! DE! Pár haverom nézte a közvetítést, és megerősítettek abban hogy a futam ideje alatt a kommentárok között volt olyan aki burkolva jelezte, hogy aki hátul van milyen kutyaütő! Szerintem ezt nem kellene még egyszer még burkoltan sem tenni! Nem lehet tudni, ki, miért van a mezőny végén!!! Nem biztos hogy kutyaütő, hanem az is lehet hogy boxba kellett mennie mert összetörték, vagy defektet kapott, vagy ehhez hasonló egyéb probléma. Ne higgye senki azt, hogy csak kutyaütők vannak hátul! De ezen kívül nem rossz közvetítés volt, még így visszanézve sem! Grat hozzá! Már várom hogy a következő futamot is visszanézhessem!
Nem a győzelem, nem a részvét, hanem a fontos!

Név: Kovács László
Kormány: Van!
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2012.07.31. 17:02

Kola19 írta:Lehet hogy rossz helyre írom!!!

Tisztelt Kommentátorok!

Visszanéztem a futamot! Nem lenne ez rossz közvetítés! A viccen ami a taxi 2-őt illeti, jót mulattam! DE! Pár haverom nézte a közvetítést, és megerősítettek abban hogy a futam ideje alatt a kommentárok között volt olyan aki burkolva jelezte, hogy aki hátul van milyen kutyaütő! Szerintem ezt nem kellene még egyszer még burkoltan sem tenni! Nem lehet tudni, ki, miért van a mezőny végén!!! Nem biztos hogy kutyaütő, hanem az is lehet hogy boxba kellett mennie mert összetörték, vagy defektet kapott, vagy ehhez hasonló egyéb probléma. De ezen kívül nem rossz közvetítés volt, még így visszanézve sem! Grat hozzá! Már várom hogy a következő futamot is visszanézhessem!
Jah igen, ezt kihagytam, nem lenne ezzel semmi probléma, ha ismernék belülről a Simcot.A srácok.Mert ügyebár itt van lassú, gyors, unalom elütő, ráfeszülő versenyző egyaránt, de mindenki tiszteli a másikat.Kivéve amikor elpattan az agyam egy féktávon és belevisítok a tsbe. ....... :?(Monza- Wtcc :oops: ) De akkor sem utálom meg az egyént 12 óránál tovább.
De azért teszem hozzá, hogy ők még finomak voltak. ;) A taxis story nekem is tetszett.De szurkoltak neked a 2. versenyen hogy megnyered. 8-)

Szicsó mire értetted, hogy jólesett????
Jah te meg le vagy baszva a scca miatt.Jól toltad és a settek is jók voltak! Közvetítsd a jókívánságom a szolgáltatódnak. :twisted:
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Szicsó

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.07.31. 17:23

Arra értettem,mint megismerendő személyt. :D
SCCA-t meg hátulkaparós létére élveztem nagyon,és sikerült az Én logikám alapján setup-ot készíteni,ami működött is. :D
A szolgáltató meg...(csúnya-csúnya szavak)
Sajnos tényleg nem tudok másra váltani...max. másik mikrohullámúra,amik rosszabbak a mostaninál,vagy mobilnet.
De mivel egy katonai reptér mellet lakom,sok a zavarás...a megoldás a kábeles net lenne,de kb. 500m-re van a legközelebbi csatlakozás. :?
KisKimi

Hozzászólás Szerző: KisKimi » 2012.07.31. 17:36

Általában nem jönnek össze a szezonnyitók, ezért is lepődtem meg a kvalin ( na meg úgy is, hogy a Parabolicába egy lilbit' lecsúsztam a bejáratról ). Pole, őrjöngtem, meg minden :D . WU-n hallom Teqitől ,,repülőrajt, repülőrajt lesz!" mondom mia.. hát akkor oké, nem gyakorlom az állót. Jött is a meglepi, amikor nem volt se SC, semmi előttem, na mondom király. Gyors egy rajtgyakit azért lenyomtam felvezető végén, mégis behibáztam rajtnál, voltam vagy 4., próbáltam feljönni, mert láttam hogy meglehet még az 1. hely, Freakyo nem is nagyon kakaskodott, köszi szépen :) , de aztán amikor Jerm mögött mentem, direkt mondom hamarabb fékezek, 1 fával előbb, aztán majd kigyorsításra játszok.. ja, féktáv közepén mintha elment volna a fék, próbáltam elkerülni, de már nem sikerült, ki is löktem, bocsi ezért. :( Innentől kezdve pedig akárhogy próbáltam sietni, meg tolni Morfit ( több-kevesebb sikerrel :D :D ) nem ment, el is dobtam, kuka lett az autó. 2. futamon egy tűrhető rajttal előrejöttem olyan 7 körülire, aztán az egyik féktávot Bikával benéztük, levágtuk mindketten, direkt gyök2-vel jöttem át rajta, de kaptam egy stop and go-t.. innentől pedig sok értelme nem volt folytatni.. majd Imolába odacsapunk.. vagy nem.. :D
Gergo Baldi
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2012.07.31. 17:57

Szicsó írta:
Mugen írta:És Szicsó mikor óv?
10:41-kor.
Megőrülök, komolyan.
Egyszer kinyír ez a 10:41..... :x
:lol:
Sorry! ;)
Night is 10:41-ezett ma. FFFUUU :lol:
The Power of Dreams
HunGaben
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó

Hozzászólás Szerző: HunGaben » 2012.07.31. 18:28

emerico írta:Ja, és mielőtt elfelejtem. Azt hiszem Feke Gabit kipattintottam a pályáról. Óvd meg mindenképp!
Azt hittem a szokásos "előtted vagyok, kipörgök szindróma" volt :)
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
HunGaben
Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó

Hozzászólás Szerző: HunGaben » 2012.07.31. 18:30

Eszelos írta:
....Feke Gabi te meg "fatökű" vagy ... ez vitte a pálmát
Örülök, hogy lehetett rajtam röhögni :lol:
Azt a féktávot tényleg benéztem, de sebaj, majd megismernek.
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
JeRm
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: JeRm » 2012.07.31. 19:33

no problémó Gergő, am visszanéztem és tényleg olyan mintha elment volna a féked. futamon pont néztem a visszapillantót és láttam h megfékezed utána a kanyarra figyeltem és csatt. ezért kérdeztem h lagg volt e :)
Név: Pintér Roland
Lezárt