Tropie írta:
Nem futamonként, hanem bajnokságonként lenne a nevezési kredit, tehát akár az adott bajnokság összes futamán el tudna indulni. Ugyan úgy érvényben maradna az időbüntetés, illetve a kizárás, nyilván a megfelelő vétség elkövetése után. De jelenleg egy esetleges eltiltás csak egyféle képen lehetséges. Nem kimondottan az eltiltás a megfelelő módja annak, hogy valakit észre térítsünk, 1 bajnokságból való kizárás elegendő, de lehet hogy más moddal, más bajnokságban már másik arcát mutatná az illető.
Tudom hogy csak meghívással lehet majd a Simcoba kerülni, de lehet sok fiatal tehetséget veszítene el a Simco ezzel a megoldással, tehát így viszont pásztázni kéne a párhuzamosan futó bajnokságokat.
Mondjuk ezek az én meglátásaim, ami nem versenyzési szempontból közelíti meg a témát.
De ha mondjuk valakinek csak 2 bajnokságra elegendő kreditje van, az akkor nagyon oda fog koncentrálni arra a 2-re, hogy aztán a 3.ban is eltudjon indulni. == Csökken a versenykihagyás, nő a motíváció, nő a wheel to wheel koncentráció, kevesebb hajmeresztő manőver
Jelenleg ha nem megy itt, megyek a másikba szisztéma megy. == Növekedő versenykihagyások a bajnokság időhaladtával, csökkenő motíváció, csökkenő tesztelés, több incidens.
ezzel abszolút egyetértek, jó dolognak hangzik ez a kredit "SIMCO PENNY"

elég is lenne bajnokságonként
én erre inkább úgy tekintek mint valami szűrő, mert talán a játékos csak megtanulja, hogy ne az üresbe jelentkezzen illetve h felvezetőn ne előzzön ilyesmi
ahogy a pirossal szedetben van, abba nem sok igazságot látok, mert nem hinném, hogy a "tehetséges srác" agyon tőr, zúz mindenkit, hanem olyan helyezést ér el illetve fair play szabályait követi, ergó van kezdésnél 100 kreditje akkor a "tehetséges srácnak" pluszos azaz 100 feletti kreditnek kell lennie és nem alatta, mert gondolom ha tényleg tehetséges akkor az 1.futamon meg a másik 5.ön csak nem fog úgy bénázni, h kressel, meg szabálytalanul(felvezetőn, füvön stb) előz
ez a kredit dolog inkább a rtf1 simco pennys tovább fejlesztett változata lenne vagy olyasmi inkább...
uI: van olyan is amikor az ember pl a gt evó v8as bajnokságában kevés embernek is volt meg a játék, vagy nem tetszik a mod,