TCL - Nevezés és társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
endre

Re: TCL - Nevezés és társalgó

Hozzászólás Szerző: endre » 2011.07.04. 22:09

Bocsesz Gyuri elcsúsztál, és én annyira koncentráltam hogy megmaradjak, hogy elfelejtettem fékezni. Jöhet a bünti ha kijár.
Vége előtt egy körrel ki kellett álnom tankolni majdnem lefejeltem az asztalt.

kaszasi írta:Sajnos ez nem az én napom,kora délután még jó volt grafikailag az Rf.Időmérőre viszont olyan grafika ugrott elő amit még életemben nem láttam :lol: Nagy nehezen futottam 1 kör de azt is elrontottam,igy meg lesz a +30 sec.Futamon elindultam de csak az első 15 percet birtam,utánna eltünt a kép és megforogtam.Mivel nem akartam mások versenyét elrontani inkább kiléptem.Grat a célba érőknek.

U.I.:most jutott eszembe hogy a DRM zavar be nálam a játékba,ugy hogy azt törölnöm kell.

Ez meg videó kártya de lehet directx is. Asszem... :|
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.07.04. 22:17

Vázzeeeee :lol: Végig szenvedtem az edzést mert nem tudtam jól beállítani oszt időmérőn Kóbori Zsolt megsajnált és adott setupot egyből 1 mp-t gyorsúltam persze kellett hozzá egy kis szélárnyék capcara :lol: 3 hely mesés eredmény volt számomra, a versenyen a rajtnál biztos voltam hogy rontok a hosszú egyes miatt nehéz kuplungolva indulni (avagy a suta lábamnak az :lol: ) Próbáltam tartani a tempót az első 3-mal de Hegyvári úr is kivánt egy szeletet a valagamból keményet csatáztunk közbe Szatócs és Puma is felzárkózott, a végén már közelinek éreztem a dobogó de mint örök 4. szokásomhoz híven nem bírtam tartani Pumát :lol:
Nagyon nagy verseny volt gratula mindenkinek ;)
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2011.07.04. 22:18

Élvezetes verseny lett volna, ha két literrel többet tankolok :evil: Elfogyott a célegyenesre vezető emelkedőnél a benya.
24-ről feljöttem 16-ra, Emericoval közdöttem, de már éreztem baj lesz belőle, hát a végére el is fogytak a gumik, de így is nagyot mentünk Feke Gabival és Csöndes Mátéval, sajnos Mátét meglöktem :? bocsesz.
Név:Füzy Barna
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.07.04. 22:23

Követelem, hogy ~10 perccel legyenek hosszabbak a versenyek!
Ez nem pálya hogy mire kezdem visszaalázni a mezőnyt magam előtt addigra pont vége a mókának. :lol:
The Power of Dreams
Roccso

Hozzászólás Szerző: Roccso » 2011.07.04. 22:24

laby írta:
emerico írta:huh bakker, ez nagyon durva volt. végig meccs, végig fair versenyzők, és mindezt a 17. helyért talán?? durva :lol: :lol:
Nagyot csatáztunk... :)

36. helyről 19-en fejeztem be az első kört, eléggé összejött a kör. De ez a Volvo ez valami botrányos volt, most a setup volt baj vagy én nem tudom de olyan szinten nem tapadt semelyik kanyarba sem, hogy katasztrófa volt.

Minden esetre élveztem végig a csatákat úgyhogy király futam volt ez is. :)
ezért tudtalak utolérni benneteket :) de jó volt nézni hogy ide-oda előzgetitek egymást!

az utolsó körben már nem akartam beleszólni a csatátokba ;)
Matthew91
Kormány: Logitech Wingman Formula Force EX

Hozzászólás Szerző: Matthew91 » 2011.07.04. 22:28

Összességében nem volt rossz, 29.-ről a 21.-re jöttem fel. A verseny első fele baromi unalmas volt, senki sem volt a látóhatáron előttem és mögöttem, mintha felmentem volna egyedül körözgetni. Aztán elkezdtek kopni a gumik, és egyre borzasztóbban kanyarodott az amúgy is nehezen forduló Holden. Majd Barna utolért, akivel végigcsatáztuk a verseny második felét, kanyarban mindig rám esett, egyenesben meg ő nem bírta az iramot.

Vége felé volt az a kis lökés, de nem óvok, mert bevártál és visszaengedtél, helyet meg nem vesztettünk, így olyan volt, mintha nem történt volna semmi. 8-)
Név: Csöndes Máté Dániel
"Have no fear, Matt is here!"
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2011.07.04. 22:39

Az eleje nagyon izgalmas volt :o csak aztán jöttek a gondok :?
20-ról visszaestem 29re rövid időn belül...
De legalább Szicsó mögé :P
Elég gyorsan beértelek, de utána nehezen adtad magad, és az előzést követően is kitartóan loholtál mögöttem a hibádig :roll: rossz volt nézni a tükörbe :( pedig szabadedzésen simán tudtál 13 elejét időmérőre meg majdnem 3sec-et lassultál... :shock:
Köszi amu, én is grat jó volt :mrgreen:
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
piceey
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: piceey » 2011.07.04. 23:19

Tök király volt a futam nagyon élveztem! - az első nyolc kört!
Ugyanis történt,hogy egy lekörözött ráadásul Alfás, pont betartott nekem,olyannyira,hogy az ütközés elkerülhetetlen volt,innen végig szenvedtem az egész futamot,nagy csatákat vívtam de úgyérzem ma akár a győzelem is szóba jöhetett volna,de ha az nem is egy dobogó kinézett volna bőven, a tempóm megvolt hozzá,jók voltak a csaták jó volt a Bika elleni csata,bár ő nagyon agresszíven védekezett és egyetlen egy fegyvere volt csak,a hozzám vetőlegesen magas végsebesség,és mivel ez egy ilyen tempós pálya,nem igazán tudtam mit kezdeni vele a kanyarokban,mert akárhányszor bementem mellé mindig legyorsult,még szélárnyékban is.
Viszlát a következő futamon,ja és mégvalami kérlek Alfások ha lehet figyeljünk egymásra,legalább mi.

Üdv.
Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja. - Fernando Alonso
Lali

Hozzászólás Szerző: Lali » 2011.07.05. 00:50

piceey írta:Tök király volt a futam nagyon élveztem! - az első nyolc kört!
Ugyanis történt,hogy egy lekörözött ráadásul Alfás, pont betartott nekem,olyannyira,hogy az ütközés elkerülhetetlen volt,innen végig szenvedtem az egész futamot,nagy csatákat vívtam de úgyérzem ma akár a győzelem is szóba jöhetett volna,de ha az nem is egy dobogó kinézett volna bőven, a tempóm megvolt hozzá,jók voltak a csaták jó volt a Bika elleni csata,bár ő nagyon agresszíven védekezett és egyetlen egy fegyvere volt csak,a hozzám vetőlegesen magas végsebesség,és mivel ez egy ilyen tempós pálya,nem igazán tudtam mit kezdeni vele a kanyarokban,mert akárhányszor bementem mellé mindig legyorsult,még szélárnyékban is.
Viszlát a következő futamon,ja és mégvalami kérlek Alfások ha lehet figyeljünk egymásra,legalább mi.

Üdv.
Szánom bánom de nem akartam betartani :oops: .Tiszta büszke voltam hogy te majd megszorongatod a töküket az elejében Alfával hogy ne csak Ingy küzdjön velük.Erre pont előtted bénáztam.
A verseny maga volt a katasztrófea, Az időmérőn behalt a kormányom gyors szerviz épp kész lett a rajtra. De nem kalibráltam be csak összedugtam és beléptem, indul a felvezető és én meg nem mert befogott a fék. Kihúz bedug fék jó irány a mezőny után, hideg gumi nagy kocc bal első defekt :roll: .A rajt után rögtön be a boxba sérülés 41 sec uccu neki Gyorshajtás, kaptam egy stopngo-t mire letöltöttem meg is kaptam a körömet,és még nem mentünk 3 kört. Szóval a 36 os mezőnyben pont ezt a lekörözést néztem be. Volt baj rendesen :D
-Traktort jobban vezetek mint versenyautót-
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2011.07.05. 08:42

Már megint egy minősíthetetlen versenyem volt. Szokás szerint az első kör végén már tök utolsó voltam a 14.helyről rajtolva, mert összeakadtam Kiss Balázzsal és persze én forogtam meg.
Utána vagy három körig azon gondolkodtam melyik falba menjek bele teljes gázzal - semmi kedvem nem volt az egészhez, csak poroszkáltam körbe-körbe. Aztán úgy döntöttem elevickélek a kerékcseréig, mert mediummal mentem. A boxlátogatás után a 2. és a 3. helyezett közé jöttem vissza körhátrányban és mivel simán tartottam a tempójukat, így már volt valami élvezet a dologban. A tükörből néha láttam Ingyék csatáját a harmadik helyért: kemény volt :D
Az utolsó körben még elkaptam Szicsót és megszereztem a király 28.helyet. :lol:
Silverstoneban talán jobban elférünk majd és tudok haladni a tempómnak megfelelő helyen.
Név: Rebók József
Lezárt