Fix setup szerintem sem oké. Lehet állítgatni, de nem túl sokat, többet számít a gyakorlás (sajna). Persze, ha valakinek gondja akad, biztos segít valaki a baján. Én pl. megigérem bárkinek odaadom a setupom

. Viccet félretéve, Bika pl. Lalinak mesélte el mit kell állítani, de talán én is segítettem vezetési tanácsokkal Lalit, de bárkinek szívesen segítek ha kéri. Talán valaki spíler írhatna a setupos topikba pár dolgot a Suzuki beállításáról.
Nekem sem tetszik hogy így van kettébontva a mezőny. Szerintem a szerver időket simán össze lehetne adni, legfeljebb aki okoskodik és a gyengébb szerverre akar a versenyen kerülni az pár ugyanolyan fifikással fog összekerülni mint Ő maga, tehát semmit sem nyer. Vagy esetleg mivel igen sűrű a mezőny lehetne az 1, 3, 5, 7, ... és a 2, 4, 6, 8, ... időkkel a két szerver, így kb. egyforma lenne mind két szerveren a verseny idő.
Esetleg még egy javaslat mivel változik a fizika és a verseny lebonyolítás is ööö..... nehézkes, nem lehetne hogy ez még teszt futamnak számítson?