Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Night
2024 licenszes

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Night » 2011.02.08. 15:09

Atneztem az elso szerver idomerojet es elszomorit az eredmeny... Szinte a mezony fele vagott :o :( A kepeket elkuldtem Emericonak kiertekelesre...
Hibazhattam en is ezert kerek mindenkit, h nezze meg a leggyorsabb koret a replay-ben es ha ugy gondolja, h nem vagott, akkor szoljon!

Akik vagtak:

- Ballai Mate: ket 1.5-os kore volt es mindkettoben vagott, lathatoan egyiknel sem vette el a gazt.
- Vozar Tamas
- Gaspar Zsolt
- Magyar Laszlo
- Jonas David
- Barsi Istvan
- Csondes Mate
- Kiss Endre
- Pesti Martin
- Sanrod Daniel
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Szatocs
Név: Pethe Szabolcs
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szatocs » 2011.02.08. 15:38

És itt a baj, hogy ennyin múlik, hogy valaki melyik szerveren van. Verseny után meg gyakorlatilag az A szerver utolsó 5 embere előtt lévők már mind jobban járnak, mint a B-sek még akkor is, ha vágtak a gyors körükön. Ezért fájó pont, hogy éppen B-s lettem, holott a gyorskörömben egy szem vágás nem volt. Nem voltam a leggyorsabbak között, tény, de 8 körből 4-ben elvettem az első kanyar után, 2-ben a pálya további része miatt, mert tudtam, hogy vágás.
Pethe Szabolcs / "Minél jobb, annál jobb!"
Ingy2

Hozzászólás Szerző: Ingy2 » 2011.02.08. 15:47

Még jóhogy nem én vagyok Sánrod Dániel :lol:
Viccet félretéve, ahogy néztem a replayt lendületet nem nyertem mert elúszott a segge és négy kerékkel csúsztam kifelé. De ha megérdemlem a büntit akkor jöhet. ;)
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2011.02.08. 16:09

Ingy2 írta:Még jóhogy nem én vagyok Sánrod Dániel :lol:
Viccet félretéve, ahogy néztem a replayt lendületet nem nyertem mert elúszott a segge és négy kerékkel csúsztam kifelé. De ha megérdemlem a büntit akkor jöhet. ;)
En nem merlegeltem es ez nem a buntetendok listaja... A kepeket elkuldtem Emericonak es o dont, en csak annyit neztem, h ki hagyta el a palyat :roll:
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2011.02.08. 16:09

2es szerver

- Ratkai Janos - ot csak figyelmeztetnem, mert volt egy tiszta kore, ami csak 3 szazaddal gyengebb a vagottnal...
- Bende Imre
- Feke Gabor
- Felfoldi Zoltan
- Gorombei Lajos
- Kinizsi Pal
- Peto Adam
- Szigeti Csaba
- Viski Gabor
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2011.02.08. 16:36

Természetesen elsősorban köszönöm Night-nak a segítséget, valamint megjegyzem, hogy a pályaelhagyásokat én is megnézem azért.
Az én vágásom persze nem büntethető, mert csak :lol: :lol: :lol: Na jó viccelek, egyébként jó volt egy tesztnek is, mert ha nem a vágott köröm lett volna a leggyorsabb, akkor simán a 2-es szerveren vagyok, tehát kiderült, hogy nagyon sokat lehetett ezzel nyerni. Így ki kell találnom azt is, hogy lehet ezt büntetni úgy hogy igazságos legyen az eredmény.
Emerico - Head of SIMCo
Szicsó
Név: Szigeti Csaba

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.02.08. 17:02

Én nem éreztem,hogy a leggyorsabb(!) körömben vágtam volna,de,ha így volt,elfogadom a büntit,mert megérdemlem! :D
Védelmemre kelve,a qualiig max. 3 órát gyakoroltam a kormánnyal,bill.-es setup-al,és nem nagyon éreztem még rá... :D
Még agyaltam is,hogy tolom ezt a futamot bill.-el,mert offline,ugyan azt az időt tudtam vele. :lol:
Szicsó
Név: Szigeti Csaba

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.02.08. 17:48

Megnéztem a replay-t...
Qualin a leggyorsabb köröm 2.04.311...és ebben a körben nem vágtam. :D
Viszont a többibe elég sokszor...lassabb köreim voltak tiszták... :oops:
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.02.08. 18:09

Esetleg lehetne egy 10 helyes büntetés...de nem tudom. Nagyon nem irigyellek most Emerico, mert én sem tudom, hogy hogyan lehetne ezt az egész 2 szerveres dolgot rendesen és igazságosan összefésülni.
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2011.02.08. 18:13

Fix setup szerintem sem oké. Lehet állítgatni, de nem túl sokat, többet számít a gyakorlás (sajna). Persze, ha valakinek gondja akad, biztos segít valaki a baján. Én pl. megigérem bárkinek odaadom a setupom :). Viccet félretéve, Bika pl. Lalinak mesélte el mit kell állítani, de talán én is segítettem vezetési tanácsokkal Lalit, de bárkinek szívesen segítek ha kéri. Talán valaki spíler írhatna a setupos topikba pár dolgot a Suzuki beállításáról.
Nekem sem tetszik hogy így van kettébontva a mezőny. Szerintem a szerver időket simán össze lehetne adni, legfeljebb aki okoskodik és a gyengébb szerverre akar a versenyen kerülni az pár ugyanolyan fifikással fog összekerülni mint Ő maga, tehát semmit sem nyer. Vagy esetleg mivel igen sűrű a mezőny lehetne az 1, 3, 5, 7, ... és a 2, 4, 6, 8, ... időkkel a két szerver, így kb. egyforma lenne mind két szerveren a verseny idő.
Esetleg még egy javaslat mivel változik a fizika és a verseny lebonyolítás is ööö..... nehézkes, nem lehetne hogy ez még teszt futamnak számítson?
Név:Füzy Barna
Lezárt