Paffy írta:Most, hogy lenyugodtam és nem kezdek el káromkodni.
1.Futam: Jó rajt után Tepi keresztbefordulásánál satuzunk Mugennel.2 elmentek mellettünk.A sikánban mint kiderült(megnéztem, pedig kérdeztem mindenkit verseny után,hogy ki volt) Magyar Laci rakott két kerékre.(mentségére szóljon, hogy nem is tudhatott róla mert nem látszódok belső nézetből)Mugen lecsekkolta az alvázamat és kaptam az infót, hogy sehol sem rohad.![]()
Utána vonatozás Mugen mögött vörös fejjel.Miután lenyugodtam szépen egyesével jöttem előre.Cseltet és Magyar Lacit hamar le tudtam előzni, de Mugen lesz az én mumusom.Grat neki nehéz volt lenyomni(csúnya a suzukid hátulja) végül meg lett az 5. hely.
2. Futam:Szintén jó rajt.Megint Mugen és Cselt előttem.Mugen a 2-es kanyarban beingott és elmentem, most Cselt volt kemény dió.Közben Gabi csúnya kocsija virított a visszapillantóban.3.hely lett a vége.
Grat mindenkinek.
Viszont amire szeretnék válaszokat kapni.
Hogy van az, hogy szélárnyékban kanyarodok, de mégis 1-3 tizedet kapok az egyenes végére?Nem egyszer fordult elő.Ezt nem tudom megemészteni.
Szabó Gábor (Puma) Te egy Alien vagy.Nem tudom megérteni ,hogy a fenébe vagy képes ilyen időket autózni versenyben is.Teljesen megérdemled majd a tesztet.
![]()
Árulj már el nekem 2 dolgot.
1.Milyen nyomást használtál versenyen?(Mintha nem akart volna kopni a gumid)
2.Milyen kormányt használsz?(Nagyon ritka volt, hogy füstöl a gumid kanyarokban és fékezésnél)
Nekem tetszett
10percig nem volt mit nézni.