Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2011.03.08. 11:10

Paffy írta:Most, hogy lenyugodtam és nem kezdek el káromkodni.
1.Futam: Jó rajt után Tepi keresztbefordulásánál satuzunk Mugennel.2 elmentek mellettünk.A sikánban mint kiderült(megnéztem, pedig kérdeztem mindenkit verseny után,hogy ki volt) Magyar Laci rakott két kerékre.(mentségére szóljon, hogy nem is tudhatott róla mert nem látszódok belső nézetből)Mugen lecsekkolta az alvázamat és kaptam az infót, hogy sehol sem rohad. :D
Utána vonatozás Mugen mögött vörös fejjel. :D Miután lenyugodtam szépen egyesével jöttem előre.Cseltet és Magyar Lacit hamar le tudtam előzni, de Mugen lesz az én mumusom.Grat neki nehéz volt lenyomni(csúnya a suzukid hátulja) végül meg lett az 5. hely.
2. Futam:Szintén jó rajt.Megint Mugen és Cselt előttem.Mugen a 2-es kanyarban beingott és elmentem, most Cselt volt kemény dió.Közben Gabi csúnya kocsija virított a visszapillantóban.3.hely lett a vége.
Grat mindenkinek.

Viszont amire szeretnék válaszokat kapni.
Hogy van az, hogy szélárnyékban kanyarodok, de mégis 1-3 tizedet kapok az egyenes végére?Nem egyszer fordult elő.Ezt nem tudom megemészteni.
Szabó Gábor (Puma) Te egy Alien vagy. :) Nem tudom megérteni ,hogy a fenébe vagy képes ilyen időket autózni versenyben is.Teljesen megérdemled majd a tesztet. :) :( Árulj már el nekem 2 dolgot.
1.Milyen nyomást használtál versenyen?(Mintha nem akart volna kopni a gumid)
2.Milyen kormányt használsz?(Nagyon ritka volt, hogy füstöl a gumid kanyarokban és fékezésnél)
:D
Nekem tetszett :D de én is kérek mindenkit, hogy időbe menjen fel a szerverre, mert megcsináltam a vacsit és üresbe ettem.
10percig nem volt mit nézni. :D szóval kérlek titeket kíméljetek meg attól, hogy a tv kell bámulnom köszönöm :D :lol: kaja közbe élvezetes nézni a versenyt :)
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2011.03.08. 11:54

a trükköt tudom, megcsinálni nem tudom.

itt is és valóságban is az a leggyorsabb akinek alig mozdul a kormánya. kanyarokban, főleg kigyorsításon minél kisebb legyen a kormányfok és fokozatosan növeld a gázerőt, hogy ne kaparjon el. ennyi.
Emerico - Head of SIMCo
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2011.03.08. 12:23

Hát ez a Hungaroring nekem nem feküdt annyira.
1. futamon 7. helyről rajtoltam, és asszem 9. lettem, 2. futamon behoztam az autót a 8. helyre.
Ficza kolléga élőben is így nyomja hogy össze-vissza lökdösi az embereket? Nem értettem, hogy jön a hátam mögött, és ha már gyorsabb, miért nem akar megelőzni, miért kell
mindég, minden körülmények között nekem jönnie, és megpróbálni kiforgatni. De szerintem ezt nem csak én nem értem, többeket is hallottam ts-en panaszkodni.
Azért jó futam volt, főleg hogy mindkét futam végén frontálisan ütközhettem Sógorral :)
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2011.03.08. 12:24

emerico írta:a trükköt tudom, megcsinálni nem tudom.

itt is és valóságban is az a leggyorsabb akinek alig mozdul a kormánya. kanyarokban, főleg kigyorsításon minél kisebb legyen a kormányfok és fokozatosan növeld a gázerőt, hogy ne kaparjon el. ennyi.
De ha alig mozdul a kormány, akkor hogy kanyarodjak be? :)

emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2011.03.08. 12:27

Apophis írta: De ha alig mozdul a kormány, akkor hogy kanyarodjak be? :)
úgy mozdítod be a kocsit. nem farolásra gondolok itt, de annyira azért bemozduljon hogy jobban kanyarodjon.
Emerico - Head of SIMCo
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.03.08. 12:40

Apophis írta:Ficza kolléga élőben is így nyomja hogy össze-vissza lökdösi az embereket? Nem értettem, hogy jön a hátam mögött, és ha már gyorsabb, miért nem akar megelőzni, miért kell mindég, minden körülmények között nekem jönnie, és megpróbálni kiforgatni. De szerintem ezt nem csak én nem értem, többeket is hallottam ts-en panaszkodni.
Nem bántásból. :D
emerico írta:http://gigamad.hu/video/GQ88bJoOab

11:50

ha ez nem direkt kiforgatás, akkor semmi.
Egy régi videó Slovakia ringről.
Jah és ajánlom még mindig a Gabi oldalán a belső kamerákat. :D

Köszi a választ Emerico.Próbálom akkor átállítani a kezem, lábam a finomabb kezelésre. :P :D
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
bardocz

Hozzászólás Szerző: bardocz » 2011.03.08. 13:29

emerico írta:
Apophis írta: De ha alig mozdul a kormány, akkor hogy kanyarodjak be? :)
úgy mozdítod be a kocsit. nem farolásra gondolok itt, de annyira azért bemozduljon hogy jobban kanyarodjon.

Nem ezt nevezik valami zero countersteernek? Annyira csúszik a kocsi, hogy ellenkormányozni éppen ne kelljen még.
  ▲
▲ ▲ Newfags can't triforce!
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2011.03.08. 13:32

Brno letölthető lesz ma? Most néztem, de még nem látom fent.

kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2011.03.08. 14:01

Paffy írta:
Apophis írta:Ficza kolléga élőben is így nyomja hogy össze-vissza lökdösi az embereket? Nem értettem, hogy jön a hátam mögött, és ha már gyorsabb, miért nem akar megelőzni, miért kell mindég, minden körülmények között nekem jönnie, és megpróbálni kiforgatni. De szerintem ezt nem csak én nem értem, többeket is hallottam ts-en panaszkodni.

Köszi a választ Emerico.Próbálom akkor átállítani a kezem, lábam a finomabb kezelésre. :P :D
Hát végül is magyarnak kell magyart kiforgatnia.Csak azt nem értem ha kijött szél árnyékból miből gondolta azt,hogy tovább gyorsul.Ez biz magas labda nekem :lol:
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.03.08. 15:42

kaszasi írta:
Paffy írta:

Hát végül is magyarnak kell magyart kiforgatnia.Csak azt nem értem ha kijött szél árnyékból miből gondolta azt,hogy tovább gyorsul.Ez biz magas labda nekem :lol:
A leszorításos szitkokra meg lesétek meg ezt.Éljen a nosztalgia. :D
http://vimeo.com/12959094
2:42-től A füvön előz a Fiú. :D
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Lezárt