Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Paffy

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2011.04.19. 15:35

Az is majdnem meg lett.Ott a kép, hogy milyen közel voltam a falhoz.:D
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
HunGaben
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó

Hozzászólás Szerző: HunGaben » 2011.04.19. 17:11

Apophis írta:Mondjuk én simán adnék annak egy DQ-t az aktuális versenyből annak, aki egész idő alatt kint ácsorog a sóderban. Tényleg idegesítő tud lenni, hogy a rohadt sárga zászló miatt megy el valakinek a jobb helyezése.
Észre sem vettem, hogy volt sárga zászló, bár nem is előztem. :shock:
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
HunGaben

Hozzászólás Szerző: HunGaben » 2011.04.19. 18:53

kaszasi írta:Na az első futamon mindent csináltam,volt vágás-szélesités-sóder és főleg csúszkálás.18 helyről meg lett a 19-dik :lol:
A második futam se volt jobb. 2. körben sajna Fekét sikerült megforgatnom,bocsi érte.Mikor vissza jöttem pályára majdnem bele mentem Magyarba,köszi hogy odébb húzódtál.Aztán Szicsó szomszédod sikerült az őrületbe kergetnem ,hol előtte hol utána és párszor meglökdösni.Végül csak sikerült kiforognom és 2 helyet vesztenem.igy a 19 helyről meg lett a 20-dik :D Na ez van.Inkább mentem volna Ladával. :) Várom óvásokat.Gratula annak aki beért és annak aki a pálya szélén álldogált.
Semmi gond, már kezdem megszokni, hogy én vagyok az új Tropie :lol: Egyébként vicces is volt, hogy nagynehezen elkerülöm a balesetet, erre hátulról megtolnak :lol:
Összeségében jó volt. Jókat csatáztam. Védekezni még mindig nemtudok. Az első futamon annyira udvarias voltam Kovács Lacival, hogy ki is mentem a sóderba, de legalább ő biztonságosan eltudott fordulni. :roll:
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2011.04.19. 19:18

Első verseny: felvezető körön lezúzom az autó elejét... utána a rajtrácson állva, nem kis sebességgel hátulról belém jön Lajos kolléga :lol: nem is értem :( :P .....majd rajtnál kapok egy jobb első defektet.... utána féktávon kilép a windowsba ho töltsek le smilekat...áááá..... nagy nehezen visszalépek, persze hogy a kavicságy legvégében vagyok... lassan sikerül megközelítenem a pályát mialatt már lement vagy 5kör, mire nem kigyullad szegény kis stift :? utána átkapcsoltam Feke Gabi barátom fedélzetiébe és szurkoltam neki..
Szóval a sárga zázlós rész miattam volt ott.. :roll: Nem is tudom hogy, :oops: de valahogy nem jutott eszebe hogy ilyenkor tilos az előzés :(
Bocsánat mindenkitől, nem direkt volt, többet nem fordul elő :roll:
A második versenyen sem voltam a toppon hibáztam egy csomót de legalább jót csatáztunk Felföldi Zolival.. :P
:arrow: :arrow:
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
HunGaben

Hozzászólás Szerző: HunGaben » 2011.04.19. 19:30

Pal Kinizsi írta:Első verseny: felvezető körön lezúzom az autó elejét... utána a rajtrácson állva, nem kis sebességgel hátulról belém jön Lajos kolléga :lol: nem is értem :( :P .....majd rajtnál kapok egy jobb első defektet.... utána féktávon kilép a windowsba ho töltsek le smilekat...áááá..... nagy nehezen visszalépek, persze hogy a kavicságy legvégében vagyok... lassan sikerül megközelítenem a pályát mialatt már lement vagy 5kör, mire nem kigyullad szegény kis stift :? utána átkapcsoltam Feke Gabi barátom fedélzetiébe és szurkoltam neki..
Szóval a sárga zázlós rész miattam volt ott.. :roll: Nem is tudom hogy, :oops: de valahogy nem jutott eszebe hogy ilyenkor tilos az előzés :(
Bocsánat mindenkitől, nem direkt volt, többet nem fordul elő :roll:
A második versenyen sem voltam a toppon hibáztam egy csomót de legalább jót csatáztunk Felföldi Zolival.. :P
:arrow: :arrow:
Ejnye-bejnye kukkolunk kukkolunk...
remélem megúszod ennyivel :P
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.04.19. 19:55

kaszasi írta:...Aztán Szicsó szomszédod sikerült az őrületbe kergetnem ,hol előtte hol utána és párszor meglökdösni....
Nem idegeskedtem,sőt élveztem :D ...de sajna megóvom azt az "elefántpuszit". ;)
Tropie

Hozzászólás Szerző: Tropie » 2011.04.19. 20:21

HunGaben írta: Semmi gond, már kezdem megszokni, hogy én vagyok az új Tropie :lol:
;) Nah, igen, ismét nem tudtam egy versenyhétvégét úgy teljesíteni, hogy az 1. futamon ne pörgessenek ki, aztán a 2. ne pörögjek meg magamtól, de ezt megjegyeztem Emerico...persze, lehet 50 után féktávot venni...hiszi a piszi, legközelebb leveszem a fejemről a fülest, aztán nem fogom hallani ezeket az ötleteket. :twisted:
Nem is értem miért próbáltam ki, valahogy annyira hihető volt, ahogyan Emerico mondta, gondoltam nekem is sikerülhet, aztán ÁÁáá jön a kavics, satu, vissza 1-be, gáz, fű széle, pörgés, Ááááá ...mindegy. :lol: Ismét egy jó futam volt, alapból élveztem, meg minden, sőt...csak megint hátul értem célba.. ez a bajnokság már csak ilyen nekem, sebaj :ugeek: :D
kaszasi

Hozzászólás Szerző: kaszasi » 2011.04.19. 20:31

Szicsó írta:
kaszasi írta:...Aztán Szicsó szomszédod sikerült az őrületbe kergetnem ,hol előtte hol utána és párszor meglökdösni....
Hol volt az még az elefánthoz,az egy kis ártatlan kiscica volt :lol: :lol: :lol: :lol:Hát azért ovni mert segitek bekerülni talán a videóba,bakker t.köd legyen kender.(Ne izgulj vizes vagyok már 12 éve ez ártalom,ja vagy nem tudod mi az a a kender? :lol: :lol: :lol: )
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2011.04.19. 21:40

kaszasi írta:
Szicsó írta:
Hol volt az még az elefánthoz,az egy kis ártatlan kiscica volt :lol: :lol: :lol: :lol:Hát azért ovni mert segitek bekerülni talán a videóba,bakker t.köd legyen kender.(Ne izgulj vizes vagyok már 12 éve ez ártalom,ja vagy nem tudod mi az a a kender? :lol: :lol: :lol: )
Na szééép! :lol: :lol: :lol:
El sem tudod képzelni miket,miről,és mennyit tudok! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mugen
2024 licenszes
Név: Mikle István
Kormány: DFGT
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Mugen » 2011.04.19. 22:40

kender=FBS :)
The Power of Dreams
Lezárt