Társalgó
Re: Társalgó
Az is majdnem meg lett.Ott a kép, hogy milyen közel voltam a falhoz.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
-
HunGaben
- Név: Feke Gábor
- Kormány: DFGT + Thrustmaster T3PA pedál + TH8RS váltó
Észre sem vettem, hogy volt sárga zászló, bár nem is előztem.Apophis írta:Mondjuk én simán adnék annak egy DQ-t az aktuális versenyből annak, aki egész idő alatt kint ácsorog a sóderban. Tényleg idegesítő tud lenni, hogy a rohadt sárga zászló miatt megy el valakinek a jobb helyezése.
Név: Feke Gábor
Kormány: DFGT + T3PA + T8HRS
-
HunGaben
Semmi gond, már kezdem megszokni, hogy én vagyok az új Tropiekaszasi írta:Na az első futamon mindent csináltam,volt vágás-szélesités-sóder és főleg csúszkálás.18 helyről meg lett a 19-dik![]()
A második futam se volt jobb. 2. körben sajna Fekét sikerült megforgatnom,bocsi érte.Mikor vissza jöttem pályára majdnem bele mentem Magyarba,köszi hogy odébb húzódtál.Aztán Szicsó szomszédod sikerült az őrületbe kergetnem ,hol előtte hol utána és párszor meglökdösni.Végül csak sikerült kiforognom és 2 helyet vesztenem.igy a 19 helyről meg lett a 20-dikNa ez van.Inkább mentem volna Ladával.
Várom óvásokat.Gratula annak aki beért és annak aki a pálya szélén álldogált.
Összeségében jó volt. Jókat csatáztam. Védekezni még mindig nemtudok. Az első futamon annyira udvarias voltam Kovács Lacival, hogy ki is mentem a sóderba, de legalább ő biztonságosan eltudott fordulni.
Első verseny: felvezető körön lezúzom az autó elejét... utána a rajtrácson állva, nem kis sebességgel hátulról belém jön Lajos kolléga
nem is értem
.....majd rajtnál kapok egy jobb első defektet.... utána féktávon kilép a windowsba ho töltsek le smilekat...áááá..... nagy nehezen visszalépek, persze hogy a kavicságy legvégében vagyok... lassan sikerül megközelítenem a pályát mialatt már lement vagy 5kör, mire nem kigyullad szegény kis stift
utána átkapcsoltam Feke Gabi barátom fedélzetiébe és szurkoltam neki..
Szóval a sárga zázlós rész miattam volt ott..
Nem is tudom hogy,
de valahogy nem jutott eszebe hogy ilyenkor tilos az előzés
Bocsánat mindenkitől, nem direkt volt, többet nem fordul elő
A második versenyen sem voltam a toppon hibáztam egy csomót de legalább jót csatáztunk Felföldi Zolival..

Szóval a sárga zázlós rész miattam volt ott..
Bocsánat mindenkitől, nem direkt volt, többet nem fordul elő
A második versenyen sem voltam a toppon hibáztam egy csomót de legalább jót csatáztunk Felföldi Zolival..
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
-
HunGaben
Ejnye-bejnye kukkolunk kukkolunk...Pal Kinizsi írta:Első verseny: felvezető körön lezúzom az autó elejét... utána a rajtrácson állva, nem kis sebességgel hátulról belém jön Lajos kolléganem is értem
![]()
.....majd rajtnál kapok egy jobb első defektet.... utána féktávon kilép a windowsba ho töltsek le smilekat...áááá..... nagy nehezen visszalépek, persze hogy a kavicságy legvégében vagyok... lassan sikerül megközelítenem a pályát mialatt már lement vagy 5kör, mire nem kigyullad szegény kis stift
utána átkapcsoltam Feke Gabi barátom fedélzetiébe és szurkoltam neki..
Szóval a sárga zázlós rész miattam volt ott..Nem is tudom hogy,
de valahogy nem jutott eszebe hogy ilyenkor tilos az előzés
![]()
Bocsánat mindenkitől, nem direkt volt, többet nem fordul elő![]()
A második versenyen sem voltam a toppon hibáztam egy csomót de legalább jót csatáztunk Felföldi Zolival..![]()
![]()
remélem megúszod ennyivel
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Nem idegeskedtem,sőt élveztemkaszasi írta:...Aztán Szicsó szomszédod sikerült az őrületbe kergetnem ,hol előtte hol utána és párszor meglökdösni....
HunGaben írta: Semmi gond, már kezdem megszokni, hogy én vagyok az új Tropie
Nem is értem miért próbáltam ki, valahogy annyira hihető volt, ahogyan Emerico mondta, gondoltam nekem is sikerülhet, aztán ÁÁáá jön a kavics, satu, vissza 1-be, gáz, fű széle, pörgés, Ááááá ...mindegy.
Hol volt az még az elefánthoz,az egy kis ártatlan kiscica voltSzicsó írta:Nem idegeskedtem,sőt élveztemkaszasi írta:...Aztán Szicsó szomszédod sikerült az őrületbe kergetnem ,hol előtte hol utána és párszor meglökdösni.......de sajna megóvom azt az "elefántpuszit".
Név :Zoltan Nagy
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
Kormány:Logitech DFGT
A PROGRAM az, ami az adatokat hibaüzenetekké konvertálja.
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Na szééép!kaszasi írta:Hol volt az még az elefánthoz,az egy kis ártatlan kiscica voltSzicsó írta:Nem idegeskedtem,sőt élveztemkaszasi írta:...Aztán Szicsó szomszédod sikerült az őrületbe kergetnem ,hol előtte hol utána és párszor meglökdösni.......de sajna megóvom azt az "elefántpuszit".
![]()
![]()
:lol:Hát azért ovni mert segitek bekerülni talán a videóba,bakker t.köd legyen kender.(Ne izgulj vizes vagyok már 12 éve ez ártalom,ja vagy nem tudod mi az a a kender?
![]()
![]()
)
El sem tudod képzelni miket,miről,és mennyit tudok!