Társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Re: Társalgó

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.08.07. 11:19

Capeta írta:
emerico írta: Egészen addig volt jól vezethető a BMW, amíg el nem jött maga a bajnokság, azelőtt jót lehetett küzdeni a Forddal, Chevyvel a funraceken, teszteken, de most...
Azóta csak a BMW-n javítottam, a többi csont ugyanaz
Emerico - Head of SIMCo
someday

Hozzászólás Szerző: someday » 2012.08.07. 12:28

emerico írta:Nem tudom miért szenvedtek a kocsival, valahol nagyon rossz irányban kapizsgáltok
én sztem kb pont ezért. ez minden.

A túl vs alulkorményzottságot, csak a (látszatra, mert nem próbáltam!) elsőkerekesekhez képest mondom.
a hátsókerekesek jellemzője ez, hogy seggel tol, ezért lehet kicsi gyorsítással méginkább kanyarodásra / befordulásra bírni amig nem veszti el a tapadást, az elsőkerekesnél meg inkább fordítva kéne lenni, hogy gázadásra kéne tolnia az orrát, amennyire én tudom, tapasztaltam ever, de szemre fordítva látom magamhoz képest
Ha megnövelnéd orrban a tapadást akkor tényleg csak jobban forognánk, szetöp lesz ez, majd rájövök.
vagy nem.
ilyen a szeláví.
Peter Somodi - someday
kormány: G25
Apophis

Hozzászólás Szerző: Apophis » 2012.08.07. 13:37

Az én 2. rácsomnak itt lett vége:

https://www.youtube.com/watch?v=J1M_KJBFT6o
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.

Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2012.08.07. 16:19

Szerintem a bmw viselkedese a kanyarokban teljesen jo. Egesz jo fektavokat lehet vele venni es a kanyarban is jol viselkedik, csak jol be kell allitani.
Amiben jobbak az elsokerekesek az a motorero, sztem ennyi a kulonbseg.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Szicsó
Név: Szigeti Csaba

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.08.07. 17:19

Enyém káosz volt teljesen...mondjuk fejben sem voltam ott teljesen... :?
Seat versenytempós tapasztalatok...a diesel motorral a fék egy rémálom,viszont szépen be lehet osztani a gumikat.Kigyorsítás jó,de a teljesítmény/sebesség nevetséges. :lol: A benzinmotorral,sokkal rövidebb féktávot lehet venni,viszont,a versenytáv 2/3-nál,már szinte semmi tapadás nincs.
Ezek szubjektív vélemények. :)
Norbi!Nem haragszom egyáltalán,csak nem értettem a szitut! :lol: Érdekes jelenség volt,az tuti. :shock:
A második futamon,az utolsó körben,ismét kifagytam a vidikari miatt...vesztettem is 6 helyezést így... :?

Nem érdekelnek a pontszámaim,de lecserélem a Seat-ot...nem kérdés mire...
Légyszi hagyjatok egy Hondát nekem...köszi! ;)
Paffy

Hozzászólás Szerző: Paffy » 2012.08.07. 17:20

someday írta:
emerico írta:Nem tudom miért szenvedtek a kocsival, valahol nagyon rossz irányban kapizsgáltok
.... az elsőkerekesnél meg inkább fordítva kéne lenni, hogy gázadásra kéne tolnia az orrát, amennyire én tudom, tapasztaltam ever, de szemre fordítva látom magamhoz képest
Ha megnövelnéd orrban a tapadást akkor tényleg csak jobban forognánk, szetöp lesz ez, majd rájövök.
vagy nem.
ilyen a szeláví.
ŐŐ csak halkan mondom, hogy azért tolja ám a nózit, pláne, ha 125 fokos a gummánk.Én meg ezzel szenvedek picit, de tudom, hogy diffi és még sok apró dologtól függ.
De mégse olyan fos a bmw, ha 2x nyerni tudott. :twisted:
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
endre

Hozzászólás Szerző: endre » 2012.08.07. 21:12

Apophis írta:Az én 2. rácsomnak itt lett vége:

https://www.youtube.com/watch?v=J1M_KJBFT6o

Kösz már én is csinálni akartam róla, csak én nekem a rekeszizmom, és a könyzacskóm bánta úgy fél kör erejéig. :D
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
someday

Hozzászólás Szerző: someday » 2012.08.07. 21:41

Paffy írta: ŐŐ csak halkan mondom, hogy azért tolja ám a nózit, pláne, ha 125 fokos a gummánk.Én meg ezzel szenvedek picit, de tudom, hogy diffi és még sok apró dologtól függ.
De mégse olyan fos a bmw, ha 2x nyerni tudott. :twisted:
right, bár nekem nem melegedett ekkorát. jó kormányszög és nem 3 állású kormány ezt azért so-so megoldja.
Peter Somodi - someday
Szicsó
Név: Szigeti Csaba

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.08.07. 21:51

Somodi Peti...téged forgattalak meg az első versenyen...bocsi érte,de olyan lehetetlen szögben akartál elfordulni,hogy nem tudtam korrigálni. ;)
someday

Hozzászólás Szerző: someday » 2012.08.08. 08:22

Szicsó írta:Somodi Peti...téged forgattalak meg az első versenyen...bocsi érte,de olyan lehetetlen szögben akartál elfordulni,hogy nem tudtam korrigálni. ;)
Ugyan! Én kérek elnézést. a második versenyen is csináltam ilyet sajnos a célegyenes végi kanyarnál. kicsit sodrottam a mögöttem lévő meg nem.
50%ban miatt lett a hátsó traktusban a rajtbaleset :roll:
Peter Somodi - someday
Válasz küldése