Azóta csak a BMW-n javítottam, a többi csont ugyanazCapeta írta:emerico írta: Egészen addig volt jól vezethető a BMW, amíg el nem jött maga a bajnokság, azelőtt jót lehetett küzdeni a Forddal, Chevyvel a funraceken, teszteken, de most...
Társalgó
- emerico
- Adminisztrátor
- Kormány: Logitech G29
- Kapcsolat:
Re: Társalgó
Emerico - Head of SIMCo
Emerico - Head of SIMCo
én sztem kb pont ezért. ez minden.emerico írta:Nem tudom miért szenvedtek a kocsival, valahol nagyon rossz irányban kapizsgáltok
A túl vs alulkorményzottságot, csak a (látszatra, mert nem próbáltam!) elsőkerekesekhez képest mondom.
a hátsókerekesek jellemzője ez, hogy seggel tol, ezért lehet kicsi gyorsítással méginkább kanyarodásra / befordulásra bírni amig nem veszti el a tapadást, az elsőkerekesnél meg inkább fordítva kéne lenni, hogy gázadásra kéne tolnia az orrát, amennyire én tudom, tapasztaltam ever, de szemre fordítva látom magamhoz képest
Ha megnövelnéd orrban a tapadást akkor tényleg csak jobban forognánk, szetöp lesz ez, majd rájövök.
vagy nem.
ilyen a szeláví.
Peter Somodi - someday
kormány: G25
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Név: Felföldi Zoltán
Kormány: Logitech G25
Szerintem a bmw viselkedese a kanyarokban teljesen jo. Egesz jo fektavokat lehet vele venni es a kanyarban is jol viselkedik, csak jol be kell allitani.
Amiben jobbak az elsokerekesek az a motorero, sztem ennyi a kulonbseg.
Amiben jobbak az elsokerekesek az a motorero, sztem ennyi a kulonbseg.
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Enyém káosz volt teljesen...mondjuk fejben sem voltam ott teljesen...
Seat versenytempós tapasztalatok...a diesel motorral a fék egy rémálom,viszont szépen be lehet osztani a gumikat.Kigyorsítás jó,de a teljesítmény/sebesség nevetséges.
A benzinmotorral,sokkal rövidebb féktávot lehet venni,viszont,a versenytáv 2/3-nál,már szinte semmi tapadás nincs.
Ezek szubjektív vélemények.
Norbi!Nem haragszom egyáltalán,csak nem értettem a szitut!
Érdekes jelenség volt,az tuti.
A második futamon,az utolsó körben,ismét kifagytam a vidikari miatt...vesztettem is 6 helyezést így...
Nem érdekelnek a pontszámaim,de lecserélem a Seat-ot...nem kérdés mire...
Légyszi hagyjatok egy Hondát nekem...köszi!
Seat versenytempós tapasztalatok...a diesel motorral a fék egy rémálom,viszont szépen be lehet osztani a gumikat.Kigyorsítás jó,de a teljesítmény/sebesség nevetséges.
Ezek szubjektív vélemények.
Norbi!Nem haragszom egyáltalán,csak nem értettem a szitut!
A második futamon,az utolsó körben,ismét kifagytam a vidikari miatt...vesztettem is 6 helyezést így...
Nem érdekelnek a pontszámaim,de lecserélem a Seat-ot...nem kérdés mire...
Légyszi hagyjatok egy Hondát nekem...köszi!
ŐŐ csak halkan mondom, hogy azért tolja ám a nózit, pláne, ha 125 fokos a gummánk.Én meg ezzel szenvedek picit, de tudom, hogy diffi és még sok apró dologtól függ.someday írta:.... az elsőkerekesnél meg inkább fordítva kéne lenni, hogy gázadásra kéne tolnia az orrát, amennyire én tudom, tapasztaltam ever, de szemre fordítva látom magamhoz képestemerico írta:Nem tudom miért szenvedtek a kocsival, valahol nagyon rossz irányban kapizsgáltok
Ha megnövelnéd orrban a tapadást akkor tényleg csak jobban forognánk, szetöp lesz ez, majd rájövök.
vagy nem.
ilyen a szeláví.
De mégse olyan fos a bmw, ha 2x nyerni tudott.
“Mindig alulról keresd meg a korlátaid, mert ha felülről teszed, az drága és még fájni is fog”(Burkus Egon)
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Név:Kiss Attila
Kormány:G27
Kösz már én is csinálni akartam róla, csak én nekem a rekeszizmom, és a könyzacskóm bánta úgy fél kör erejéig.
Azok a nők, akik úgy gondolják, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet megfogni, egy jó arasznyit tévednek!
right, bár nekem nem melegedett ekkorát. jó kormányszög és nem 3 állású kormány ezt azért so-so megoldja.Paffy írta: ŐŐ csak halkan mondom, hogy azért tolja ám a nózit, pláne, ha 125 fokos a gummánk.Én meg ezzel szenvedek picit, de tudom, hogy diffi és még sok apró dologtól függ.
De mégse olyan fos a bmw, ha 2x nyerni tudott.
Peter Somodi - someday
-
Szicsó
- Név: Szigeti Csaba
- Kormány: Logitech G25
Somodi Peti...téged forgattalak meg az első versenyen...bocsi érte,de olyan lehetetlen szögben akartál elfordulni,hogy nem tudtam korrigálni. 
Ugyan! Én kérek elnézést. a második versenyen is csináltam ilyet sajnos a célegyenes végi kanyarnál. kicsit sodrottam a mögöttem lévő meg nem.Szicsó írta:Somodi Peti...téged forgattalak meg az első versenyen...bocsi érte,de olyan lehetetlen szögben akartál elfordulni,hogy nem tudtam korrigálni.
50%ban miatt lett a hátsó traktusban a rajtbaleset
Peter Somodi - someday