Formula Renault 2.0 - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
peti0201
2024 licenszes
Kormány: Fanatec CSL DD - Mclaren GT3 V2

Re: Formula Renault 2.0 - társalgó

Hozzászólás Szerző: peti0201 » 2012.10.13. 22:12

Szicsó írta:7.,és egy 8. hely...klassz! :D
Grat mindenkinek! ;)
Bocs, hogy eléd mentem vissza második futamon, és emiatt belém jöttél :S
Ettől függetlenül jó futamok voltak, nekem jól jött ez a két 6. hely, és gratula mindenkinek! :)
Név: Szentpéteri Péter
email: szentpeti0201@gmail.com
kimi1996

Hozzászólás Szerző: kimi1996 » 2012.10.13. 22:13

Hihetetlen milyen jó versenyek voltak.Az elsőben nem tudom mennyiszer előztük oda vissza egymást Freakyoval vissza kell majd nézni . :D Kemény volt de egyben tisztességes is. :) Egész verseny kemény, és fárasztó volt.Csak 4. lettem. :( Másodikon könnyebb dolgom volt mivel Peti feltartotta a mögöttem jövőket,utána pedig csatázhattatok 1 ideig mert megállt a különbség. Így sok körig nyugiban tudtam menni. :) Utolsó körben megint összejöttünk hárman, de megsikerült tartani a 3. helyet...Grat jó verseny volt. Nagyon király ez a mód.
Petit és Kamit sajnálom a második futamon, mert Petinek jó tempója volt Kami meg sajnos kiesett.
De nem baj majd kövi futamon remélhetőleg már Jokeval együtt teljes lesz a csapat. ;)
Jó futam összefoglalókat lehet majd csinálni. :D
freakyo
2024 licenszes
Név: Kiss Balázs
Kormány: Thrustmaster T300
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: freakyo » 2012.10.13. 22:47

50 kilónak köszönhetően durván 2 secet lassultam :? :|
Jó futamok voltak, első verseny az nagyon gyilok volt. 3. hely felért egy győzelemmel a 8. helyről rajtolva.

2. futam 6. helyről jó rajttal a 7-8. helyen fordultam. Sajnos ez a feltartós dolog Szentpéteritől nem nagyon jött össze. Éreztem és tudtam is (sejtettem), hogy van benne egy kis szándékosság, hogy Marci ellógjon. Első kanyarban ő húzta a rövidebbet a feltartós dolog miatt és sikerült kilöknöm. Bocs, nem volt szándékos, nyugodtan óvhatsz. Bár ezt elég rossz helyen akartad kivitelezni ha tényleg azt akartad. Nah mindegy :)

Utolsó kanyarban bepróbálkoztam még egy mission impossible féle külső íves előzéssel, de a jobbos törésnek a rázóján volt valami tik sz*r és elcsúsztam rajta. Márk meg betolt, nem tudott hova menni :D kénytelen volt

3. és 4. helyet úgy veszem, hogy 1. és 2. hely. :) Ennyi volt benne.
név: Kiss Balázs
Jobb (kört) adni, mint kapni
__
vidik :) -> http://vimeo.com/user6076917/videos
http://www.youtube.com/user/freakyo91?feature=mhee
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.10.13. 23:22

elég jól beállíthattam a kocsit, mert Gabi nagyon ment vele :lol: :lol: szabadedzéseken futottam egy atom időt, na azt sose láttam többet. a második futamon nagyon gyorsan ki akartam építeni az előnyt, össze is törtem. ehh, több volt benne
Emerico - Head of SIMCo
Cselt
2024 licenszes
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + BMW, Formula rim
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Cselt » 2012.10.13. 23:46

Katasztrófa volt ez a két futam.
Az elsőn jó rajt után csatáztam a 3. helyért, de sajna kicsúsztam a pályáról. Innen jöttem fel szépen, amikor is odacsaptam a kocsit az első szektor végén, szárny le mehettem a boxba javíttatni. Végül a 12. hely környékére jöttem fel. A tempóm legalább viszonylag jó volt.
A második versenyen már a felvezetőn is beakadt a játék, ami a futamon csak rosszabbodott. Egyszerűen megállt a kép egy-két mp-re és utána ment tovább, ami miatt nagyon közveszélyes lettem, valakit asszem ki is tettem emiatt, bocsi. Sajnos ki kellett lépnem, nemtom mi a fene történhetett :?
Név: Cseh Tamás
Kormány: CSW Base + Formula rim / BMW rim
Pedál: Clubsport V3
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.10.14. 10:25

Amikor mondtad ezt a hibát,nálam is beakadt,és el is gyaktam a féktávot...simán elmentek mellettem vagy öten. :?
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2012.10.14. 10:26

peti0201 írta:
Szicsó írta:7.,és egy 8. hely...klassz! :D
Grat mindenkinek! ;)
Bocs, hogy eléd mentem vissza második futamon, és emiatt belém jöttél :S
Ettől függetlenül jó futamok voltak, nekem jól jött ez a két 6. hely, és gratula mindenkinek! :)
Ez nagyon nem jól jött ki...nem is értettem,miért az ideális ívre jössz vissza. :(
someday

Hozzászólás Szerző: someday » 2012.10.14. 10:39

tudtam gyakorlni vagy 50 kört nem is éreztem kevésnek, addig állítgattam, amig a balanszot sikerült megtalálnom így nem volt mániája a kocsinak egyet gondolni és hirtelen kitörni 180 fokot féktávon, vagy gázelvételnél. Élveztem is hogy stabil vagyok, de a versenyen látszott, hogy ez extrém hurka.
Más köreit nézve hangosan felnevettem szánalmas volt a különbség.
Mást mintha dróton rángattak volna. nekem semmi tapadásom nem volt az első 8-10hez képest a kanyarokban ez teljesen kijött
tök jó, hogy volt egy lassításra alkalmas beállításom, cserébe olyan alul kormányzott volt kigyorsításon, hogy folyamatosan leestem az ívről.
A versenyen ki is jött, hogy ha tartani akartam a tempót... hogy tapadásom sem volt. és mivel tartani akartam a tempót így benne volt, hogy túlerőltetem.

Még nézve TGábort, HJánost meg még asszem KBalázst 8as kettős balosba úgy repültek be/ki 150-160al, hogy tényleg felnevettem. Már nem is éreztem kínnak, mert ezzel is tanultam inkább. A legjobban Hegyvári János "setupja" (körei) tetszett(ek), nem igen láttam vágni, iszonyat impresszív volt (a megkapó elég buzis szó imho :))
nekem a 130 lecsúszás nélkül már áldás volt.

De most végre tényleg éreztem, hogy valamit tanultam a setupolgatásban, és a versenyt is élveztem. persze megint a füvet vágtam, már lassan megszokott, de az a "nagyakarásnyögésavége" volt.

Jó csaták voltak meg minden.
A második versenyen persze megint sikerült ugy megindulnia a kocsinak, hogy befordított a falba. ez lehet szokás lesz. Jah és a második futamban én raktam ki Cselt-et, ...mert belémteleportált :( sry. előttem meg Soós úrba. Ez egyébként a felvezetőn is megviccelt, mert láttam egy teleportálást,cserébe kicsúsztam a fűre :)

Tapadás, tapadás, tapadás, na ez nem volt, valamit full szarul állítottam be.
Segít nekem valaki elemezni a setup-omat pls? Szükségem van egy tanárra.
someday @ someday.hu-n megtenné, hogy felveszi velem a kapcsolatot valaki aki ebben pr0?

szerk: és a pedált is elég jól ment, nem igen nyomott helyettem full gáz, ami tök rendes volt tőle :) Egyszer csinálta talán amikor vissza akartam jönni a pályára, hogy újra beforgatott az első versenyen. szal ott sem volt gond, akkor már inkább velem.
Peter Somodi - someday
kormány: G25
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2012.10.14. 14:51

lökjed nekem, és itt leírom mi nem jó, hátha más is tanul belőle
Emerico - Head of SIMCo
Milán
Név: Sirán Milán
Kormány: Logitech G27

Hozzászólás Szerző: Milán » 2012.10.15. 13:21

Jó ez a mód, nagyon tetszik, élvezetes vele menni. Kár, hogy még nem volt időm versenyre jönni, Brno első versenyre is csak beestem, de nem is erőltettem. Tényleg nagyon sokat számit a setup, én változtattam a váltón és a váltásaimon és több mint 1 másodpercet javultam, igy tudtam 46 felet menni, előtte szenvedve lehetett 47 végét menni a setupommal.
Válasz küldése