tudtam gyakorlni vagy 50 kört nem is éreztem kevésnek, addig állítgattam, amig a balanszot sikerült megtalálnom így nem volt mániája a kocsinak egyet gondolni és hirtelen kitörni 180 fokot féktávon, vagy gázelvételnél. Élveztem is hogy stabil vagyok, de a versenyen látszott, hogy ez extrém hurka.
Más köreit nézve hangosan felnevettem szánalmas volt a különbség.
Mást mintha dróton rángattak volna. nekem semmi tapadásom nem volt az első 8-10hez képest a kanyarokban ez teljesen kijött
tök jó, hogy volt egy lassításra alkalmas beállításom, cserébe olyan alul kormányzott volt kigyorsításon, hogy folyamatosan leestem az ívről.
A versenyen ki is jött, hogy ha tartani akartam a tempót... hogy tapadásom sem volt. és mivel tartani akartam a tempót így benne volt, hogy túlerőltetem.
Még nézve TGábort, HJánost meg még asszem KBalázst 8as kettős balosba úgy repültek be/ki 150-160al, hogy tényleg felnevettem. Már nem is éreztem kínnak, mert ezzel is tanultam inkább. A legjobban Hegyvári János "setupja" (körei) tetszett(ek), nem igen láttam vágni, iszonyat impresszív volt (a megkapó elég buzis szó imho

)
nekem a 130 lecsúszás nélkül már áldás volt.
De most végre tényleg éreztem, hogy valamit tanultam a setupolgatásban, és a versenyt is élveztem. persze megint a füvet vágtam, már lassan megszokott, de az a "nagyakarásnyögésavége" volt.
Jó csaták voltak meg minden.
A második versenyen persze megint sikerült ugy megindulnia a kocsinak, hogy befordított a falba. ez lehet szokás lesz. Jah és a második futamban én raktam ki Cselt-et, ...mert belémteleportált

sry. előttem meg Soós úrba. Ez egyébként a felvezetőn is megviccelt, mert láttam egy teleportálást,cserébe kicsúsztam a fűre
Tapadás, tapadás, tapadás, na ez nem volt, valamit full szarul állítottam be.
Segít nekem valaki elemezni a setup-omat pls? Szükségem van egy tanárra.
someday @ someday.hu-n megtenné, hogy felveszi velem a kapcsolatot valaki aki ebben pr0?
szerk: és a pedált is elég jól ment, nem igen nyomott helyettem full gáz, ami tök rendes volt tőle

Egyszer csinálta talán amikor vissza akartam jönni a pályára, hogy újra beforgatott az első versenyen. szal ott sem volt gond, akkor már inkább velem.