Camaro Cup 2013 - társalgó

Már véget ért bajnokságot topicjai
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Re: Camaro Cup 2013 - társalgó

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2013.05.13. 22:39

Ajj,de jó lett volna,ha nem fogy ki a benya,és nem kapok egy Stop&Go-t... :lol:
Kami,köszi a helpet! ;)

Grat mindenkinek! :)
emerico
Adminisztrátor
Kormány: Logitech G29
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: emerico » 2013.05.13. 22:47

Először is köszi, hogy az egy órás csúszás ellenére is ilyen sokan voltunk!

A mezőny piszokul erősödik, tényleg gyakoroltam, de a középmezőny végére tudtam csak kvalizni.
A taktikámnak köszönhetően meg lett volna a 14. hely, de a nyomást már nem bírtam, és megforogtam az utolsó körben. Mindegy, állat futam volt.
Emerico - Head of SIMCo
Kyip

Hozzászólás Szerző: Kyip » 2013.05.13. 22:53

Szicsóóóóó!! XD xD
Soós Gyuri, bocsánat! :( Nem volt szándékos, elbasztam. :oops: Pedig én is hamar fékeztem ott.. :|
Kellett vagy 2 kör még kihevertem hogy megforgattalak :?
De utána jó versney votl na meg előtte is, egész szépet rajtoltam :mrgreen: Meg sok szép jó csata volt. Köszi mindenkinek!
Emerico, kár hogy eldobtad a végén, nagyon jó csata volt. Meg bejött az a késői box is neked. Csak pislogtam hogy hogy kerültél oda. :shock:
Vááááááááá de jóó volt!!!!! :D
Három fajta ember létezik: aki tud számolni, és aki nem..
kamikaze
2024 licenszes
Név: Füzy Barna
Kormány: Logitech G29

Hozzászólás Szerző: kamikaze » 2013.05.13. 23:24

Ennyit rég balfaszkodttam már versenyen, 4-5 pörgés... á szóra sem érdemes. Pedig jó lett volna, egész jó kis setupot csináltam.
Név:Füzy Barna
Penge

Hozzászólás Szerző: Penge » 2013.05.14. 07:24

Hát ez állat volt! Már amikor megláttam a létszámot, gondoltam magamba, mi lesz itt! Volt baj nálam , már a felvezetőn megforogtam, rajt az okés volt, első két körben valahogy nem jött ki a lépés, 12-ről vissza a 23-ra. Aztán ott valahogy összeállt bennem a dolog és tudtam tempózni. Jó csaták alakultak ki, azt mondhatom, igyekeztem vigyázni mindenkire, egyszer koccantam Cselt-el, azért ezúton is bocsi, szerintem ma délután vissza is nézem az egész versenyt, mert nagyon ott volt! Ezúton is köszi, gyúrhatunk a kövi futamra!
Lengyel Péter - Penge
Thank God I'm a Lada owner! - Lada 21053 bwahahaaa

"...hogy menjek nyugiban, hogy ha így kapar, kilinccsel előre veszek minden kanyart"
Joke
Kormány: Fanatec CSW v1. base, Porsche 918RSR wheel
Pedál: G25

Hozzászólás Szerző: Joke » 2013.05.14. 07:42

Hát ez nagyon furcsa volt!
A qualin alig volt tapadásom. Majdnem mindenki javított a practice-hez képest, én meg a közelébe sem jutottam a legjobb időmnek. 16. rajthely, áááh !
A rajt után feljöttem a 10.re, aztán sajnos megforogtam és oda is vertem egy kicsit, 19re vissza.
Utána jó versenyem volt, egészem a 11. helyig kapaszkodtam előre, a boxlátogatás után viszont nőtt a különbség az előttem levőkhöz képest. Igaz a box után beszorultam egy kicsit Kami mögé, de ez nem jelenhetett ennyit... na mindegy! Végül meglett ez a 11. hely és amúgy jó kis verseny volt!

Végül nagy gratula a csapattársaknak (Memphis Racing)! Most mi szereztük a legtöbb pontot !
Név: Rebók József
puma

Hozzászólás Szerző: puma » 2013.05.14. 09:54

Először is elnézést Holdampf Márktól, csúnyán kitettem a parabolika féktávján. Egyszerűen elfelejtettem hol kell fékezni.
Számomra horror ez a pálya, unalmas vágós pálya.
Qualin összejött egy 2. hely, ami nem rossz ahhoz képest, hogy a qualin estem be gyakorlás nélkül. A versenyen rossz rajt, viszont meg tudtam tartani a 2. helyet, majd pár kör mágnesezés Márk mögött és jött a hiba. Mentálisan kikészít ez a pálya, 3 sikán és 3 "parabolika" 2 percre. Számomra nagyon kevés, egy idő után már nem tudok koncentrálni. Ráadásul olyan a mod, hogy 6 tizedről működik a mágnes. Ha valaki 1 seccel lassabb a másiknál, akkor is tudja követni, mert a szálárnyék annyira húzza. Innentől kezdve nincs értelme előzni, mert úgyis visszafognak előzni a következő egyenesben. Így csak feltartósdi lesz az egészből. Ez a követősdi, annyira nem jön be.
Számomra az a versenyzés, ha a maximumon kell pörögni az egész versenyen át és a végén úgy állok fel, hogy 2 liter vizet izzadtam ki a stressz miatt.
someday

Hozzászólás Szerző: someday » 2013.05.14. 09:56

Jó volt kicsit újra kormány mögé ülni itt.
Ahhoz képest, hogy kéthetente sikerül leülnöm nem is voltam rossz formában.
Időmérőn a 15. percnél csatlakoztam be, adtam egy csókot a feleségemnek, megettem a halakat gyakorlás után :)
Kevés kört mentem de épp elég volt jó ritmusban zavartalanul tudtam autózni 3 mért kört is és elég jól sikerült megfutottam a legjobbamat 1:53,776
akkor be is álltam a boxba akkor még a 6. helyen. és hátra már csak 5-6-7 perc lehetett. ennél jobbat biztos nem tudtam volna akkor már.
A végére a 12. lettem :) úgy hogy 5xx ezreddel voltam lemaradva... az elsőtől
századok a különbségek. kurva jó!

Jött a verseny.
Mivel a modot nem ismertem igazán így a rajt is egy új dolog volt vele volt hiába próbáltam párat persze befulladtam.12 ről visszaestem a 16.ra bár az első kör végén már visszajöttem pár helyet.
...Aztán elég fura dolog történt velem az első kör után a célegyenes végén a féktáv végén bebicsaklott a kocsim a falnak. Sosem csinált ilyet sem előtte sem utána a replay megnézéséig készpénznek vettem hogy kilöktek, mert nem hogy elvesztettem a tapadást meg is lódult. Bug számba megy.
Szóval neki a falnak be a sikánba..puff STOP AND GO... neeee.. :|
Olyan ideges lettem, hogy a 20 értelmű boxvonalat el is kurtam... DRIVE TROUGH... na neeee.
...közvetlen ezután a 3. szektor sikánjánál tartottam mikor mögöttem az akváriumlámpa rögzítése ledobta magát és szörnyethaltam ijedtemben akkor kicsit ki is mentem a pályáról és megálltam pár mp-re, hogy megnézzem a lámpa vízben van e :)
Fontolgattam az escape-t. De lenyugodtam.... nyomtan neki a ... 31. helyen voltam az utolsótól 30! mp-re
a (harmadik, de tervezett) boxkiállásomat követően beékelődtem a 2. és a 3. közé a verseny harmadára de végig velük mentem, sőt a másodikra kezdem közeledni... aztán az 1. és 2. helyen közlekedő kiment a boxba és utána az 1. jött mögöttem, örültem hogy legalább lekörözve nem leszek... de.de mert utolértem/tünk egy lassabb kollegát aki olyan hirtelen volt előttem egy kanyarívben hogy félre kellett rántanom és kavicságy és akkor hagytam elmenni az első 3at.. ami nem is baj mert nem lett volna benzinem 1 kör plusszal befejezni :)

Jó ez a mod kicsit a különbségek, sztem annak köszönhető, hogy extrém könnyű vezetni, és a setuppal sem kell molyolni annyit, kicsi az állítható tartomány. nekem jó elment alappal + váltóállítással + ültetéssel + fékerő eloszlás módosítással.

nagggyon jó.
és jó a mezőny! Remélem az építkezés a következőre is elenged, mert mocskosul élvezhető (lenne) így.

bocs a litániáért. remélem belefér.
Peter Somodi - someday
kormány: G25
Night
2024 licenszes

Hozzászólás Szerző: Night » 2013.05.14. 17:32

Roviden: Megvan Simcos palyafutasom elso gyozelme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Hosszabban: Szeretem Monzat es a Camarot is, ugyhogy jo erzesekkel vagtam neki a versenynek, de eszembe se jutott, hogy nyerhetek. Az idomeron nehezen jott ossze a jo kor, szerencsere az utolso koromben sikerult faragni 2 tizedet, igy 10.-rol feljottem az 5.re.
A rajtom eleg jol sikerult, tartottam a poziciomat. Mark es Puma soderagyas latogatasa utan 3. voltam, de mivel nehez autoval indultam, ketten megeloztek, de azert eleg jo koroket tudtam menni, nem kerultem tul nagy hatranyba. Amikor kiallt az elottem levo 4 ember, tudtam menni 9-10 gyors kort egyre konnyulo autoval.
Gondoltam, hogy javitani fogok par helyezest, de en lepodtem meg a legjobban, amikor boxbol kiallva Metax elott talaltam magam :) . A boxbol kifele eppen csak elotte tudtam befordulni az elso kanyaban, ez szep jelenet volt, mehet a vidibe is ;)
Az utolso par kor eleg szenvedosre sikerult, mert a gumik mar nagyon a veget jartak. Nem biztos, hogy meg tudtam volna tartani az elso helyet, ha Metac nem forog meg mogottem, jo meccs lett volna, mert kb ugyanolyan koroket mentunk, de azert nem bankodok, hogy igy alakult 8-)
Kar, hogy ez a taktika a tobbi palyan nem fog mukodni a gumik miatt...

Elso gyozelem, jupiiiiiiiii 8-)
"A túlkormányzottság az, amikor az utasok félnek, az alulkormányozottság az, amikor a sofőr fél..."
Szicsó
Név: Szigeti Csaba
Kormány: Logitech G25

Hozzászólás Szerző: Szicsó » 2013.05.14. 17:54

Pal Kinizsi írta:Szicsóóóóó!! XD xD
Nem értettem igazán mi volt,mert a tervezett kiállásom előtt 2 körrel,volt még 13L benya...mondom tök jól beosztottam.
Az uccsó előttiben evett 6L-t,tehát elég lett volna a kiállásos karikára,de ott már az Ascari után,elment a maradék 7L. (?)
Agyfaszt kaptam,és a boxutcában rostokoltam,amíg Kami be nem lökött a helyemre. :D
A Stop&Go meg azért volt,mert nem nyomtam limitert. :lol:
Válasz küldése