Jó volt kicsit újra kormány mögé ülni itt.
Ahhoz képest, hogy kéthetente sikerül leülnöm nem is voltam rossz formában.
Időmérőn a 15. percnél csatlakoztam be, adtam egy csókot a feleségemnek, megettem a halakat gyakorlás után

Kevés kört mentem de épp elég volt jó ritmusban zavartalanul tudtam autózni 3 mért kört is és elég jól sikerült megfutottam a legjobbamat 1:53,776
akkor be is álltam a boxba akkor még a 6. helyen. és hátra már csak 5-6-7 perc lehetett. ennél jobbat biztos nem tudtam volna akkor már.
A végére a 12. lettem

úgy hogy 5xx ezreddel voltam lemaradva... az elsőtől
századok a különbségek. kurva jó!
Jött a verseny.
Mivel a modot nem ismertem igazán így a rajt is egy új dolog volt vele volt hiába próbáltam párat persze befulladtam.12 ről visszaestem a 16.ra bár az első kör végén már visszajöttem pár helyet.
...Aztán elég fura dolog történt velem az első kör után a célegyenes végén a féktáv végén bebicsaklott a kocsim a falnak. Sosem csinált ilyet sem előtte sem utána a replay megnézéséig készpénznek vettem hogy kilöktek, mert nem hogy elvesztettem a tapadást meg is lódult. Bug számba megy.
Szóval neki a falnak be a sikánba..puff STOP AND GO... neeee..

Olyan ideges lettem, hogy a 20 értelmű boxvonalat el is kurtam... DRIVE TROUGH... na neeee.
...közvetlen ezután a 3. szektor sikánjánál tartottam mikor mögöttem az akváriumlámpa rögzítése ledobta magát és szörnyethaltam ijedtemben akkor kicsit ki is mentem a pályáról és megálltam pár mp-re, hogy megnézzem a lámpa vízben van e

Fontolgattam az escape-t. De lenyugodtam.... nyomtan neki a ... 31. helyen voltam az utolsótól 30! mp-re
a (harmadik, de tervezett) boxkiállásomat követően beékelődtem a 2. és a 3. közé a verseny harmadára de végig velük mentem, sőt a másodikra kezdem közeledni... aztán az 1. és 2. helyen közlekedő kiment a boxba és utána az 1. jött mögöttem, örültem hogy legalább lekörözve nem leszek... de.de mert utolértem/tünk egy lassabb kollegát aki olyan hirtelen volt előttem egy kanyarívben hogy félre kellett rántanom és kavicságy és akkor hagytam elmenni az első 3at.. ami nem is baj mert nem lett volna benzinem 1 kör plusszal befejezni
Jó ez a mod kicsit a különbségek, sztem annak köszönhető, hogy extrém könnyű vezetni, és a setuppal sem kell molyolni annyit, kicsi az állítható tartomány. nekem jó elment alappal + váltóállítással + ültetéssel + fékerő eloszlás módosítással.
nagggyon jó.
és jó a mezőny! Remélem az építkezés a következőre is elenged, mert mocskosul élvezhető (lenne) így.
bocs a litániáért. remélem belefér.